Μπριζίτ Μακρόν: Στο πρωινό φέρνω τις ρυτίδες μου και ο Εμανουέλ τη φρεσκάδα του


18-08-2017 12:56

Την πρώτη εκ βαθέων συνέντευξή της από τότε που ο σύζυγός της Εμανουέλ Μακρόν έγινε πρόεδρος της Γαλλίας παραχώρησε στο περιοδικό ELLE η Μπριζίτ Μακρόν.

Η Μπριζίτ Μακρόν αναφέρθηκε στην ηλικιακή διαφορά και τα 24 χρόνια που τη χωρίζουν από τον Εμανουέλ Μακρόν. Η 64χρονη Μπριζίτ συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Εμανουέλ Μακρόν πριν από περίπου 20 χρόνια. Όταν του δίδασκε δράμα στο σχολείο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007, ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον τραπεζίτη André-Louis Auzière.

Τα πρώτα στάδια της σχέσης της Μπριζίτ Μακρόν με τον πρόεδρο της Γαλλίας ξεκίνησαν όταν εργάζονταν μαζί για ένα θεατρικό. «Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας εκείνη την εποχή αν και υπήρχαν κουτσομπολιά. Ενδιαφερόμουν μόνο για τα παιδιά μου Sébastien, Laurence και Tiphaine.»

Εξετάζοντας τη σχέση τους σήμερα, η Μπριζίτ Μακρόν δηλώνει ότι θα είχε χάσει τη ζωή της αν δεν είχε αποφασίσει να είναι με τον άντρα που αγαπά. Υπάρχουν φορές στη ζωή που πρέπει να κάνεις ζωτικές επιλογές. Και αυτό ήταν για μένα. Οπότε ό,τι έχει ειπωθεί για μένα αυτά τα 20 χρόνια είναι ασήμαντο. Φυσικά παίρνουμε το πρωινό μας μαζί. Εγώ με τις ρυτίδες μου και εκείνος με τη νεότητά του, αλλά έται είναι.

Les révélations exclusives de Brigitte Macron sont à retrouver sur ELLE.fr ! #ellefrance #ellemagazine #brigittemacron #emmanuelmacron #ELLEenKiosque 📸© Mark Seliger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE (@ellefr) στις

Μπριζίτ Μακρόν: «Έπρεπε να ζήσω αυτή την αγάπη»

Εάν δεν έκανα αυτή την επιλογή, θα είχα χάσει στη ζωή μου. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη με τα παιδιά μου και ταυτόχρονα ένιωθα ότι έπρεπε να ζήσω αυτή την αγάπη για να είμαι απόλυτα ευτυχισμένη», υπογραμμίζει αφοπλιστικά η Μπριζίτ Μακρόν.

Πηγή: www.newsit.gr