Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες και γιατί κάποιοι θα κοπούν από το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1;

6006.jpg

18-08-2017 8:03

Στην τελική ευθεία οι Νομάδες. 

Σκληρό αντίπαλο θα έχει το Survivor 2, αφού το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τους «Νομάδες» κάνοντας κίνηση ματ!

  Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει φέτος, ένα adventure reality show. Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα επιβίωσης και διαμονής, 18 παίκτες χωρισμένοι σε τρείς ομάδες θα ταξιδέψουν σε ένα εξωτικό, προορισμό, στις Φιλιππίνες. Πρόκειται για ένα ριάλιτι με τεράστια επιτυχία  και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από ότι το Survivor. Το Nomads θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα ριάλιτι περιπέτειας του εξωτερικού. Σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί, έχει μαγνητίσει το κοινό. Άλλωστε, δεν είναι μόνο η εικόνα που μεταφέρεται στους τηλεθεατές από τους μαγευτικούς προορισμούς και τους αμμόλοφους της ερήμου, αλλά και η νομαδική ζωή, την οποία καλούνται να κάνουν μπροστά στις κάμερες οι συμμετέχοντες.

Τον ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μια πολύ έξυπνη κίνηση του ΑΝΤ-1 καθώς ο Γρηγόρης δεν διαθέτει μόνο την εμπειρία του πρώτου Survivor στην Ελλάδα αλλά με την εξυπνάδα του και την ευστροφία του, σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στους διαλόγους με τους παίκτες. Ο παρουσιαστής θα παραμείνει στις Φιλιππίνες, για περίπου τρεισήμισι μήνες που θα διαρκέσουν οι «Νομάδες».

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου, οι διαδικασίες για το ποια θα είναι τα τελικά πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στις Φιλιππίνες δεν σταματούν καθώς μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει παίκτες και παρουσιαστής να βρίσκονται στο μακρινό  Παλαουάν. 

Μέχρι τότε οι συζητήσεις, τα κάστινγκ αλλά και οι ιατρικές εξετάσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Όλοι οι συμμετέχοντες που θα πάρουν το πράσινο φως για να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για τις Φιλιππίνες θα πρέπει υποχρεωτικά έως τέλος Αυγούστου να περάσουν από ιατρικά τεστ και να κάνουν ειδικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αν κάποιος απ αυτούς δεν περάσει τα σχετικά ιατρικά τεστ η υπάρξει πρόβλημα με τον εμβολιασμό του θα κοπεί. Το κανάλι μέχρι τις του μήνα θα καταλήξει σε τριανταπέντε  άτομα από τα οποία τα 18 θα πάνε Φιλιππίνες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι  αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 25.000!

Τα ονόματα που ακούστηκαν πολλά! Με πρώτο και καλύτερο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, πληροφορίες την ήθελαν να ταξιδεύει στις Φιλιππίνες κάτι που δεν θα γίνει αφού η παρουσιάστρια, μπορεί να έκανε επαφές με τον ΑΝΤ-1, όμως τελικά οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Όπως αποκαλύπτει το Secret τα ονόματα που ήδη έχουν «κλείσει» είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Γιώργος Μανίκας και η Αποστολία Ζώη ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή συνεχίζονται τα κάστινγκ για τους υπόλοιπους διάσημους. Φυσικά υπάρχουν και οι απλοί υποψήφιοι παίκτες που είναι χιλιάδες ενώ γίνεται ήδη κάστινγκ στην Κύπρο. Όσο για τα ονόματα που ακούστηκαν που γνωρίσαμε  μέσα από παλαιότερα ριάλιτι, δεν ισχύουν,  αφού το κανάλι κάνει κάστινγκ σε διάσημους αλλά και απλά παιδιά

Σε ότι αφορά τη live μετάδοση καθώς στις αρχικές σκέψεις ήταν να υπάρχει και μια εκπομπή που θα βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση μεταξύ Φιλιππίνων και Αθήνας, όμως λόγω διαφοράς ώρας και τεχνικών δυσκολιών δεν θα είναι εφικτό να γίνει τελικά και βέβαια δεν είναι και υποχρεωτικό. Το live που σχεδίαζαν δεν υπάρχει σε καμία χώρα όπου προβάλλεται το «Nomads»  και οι κάτοχοι του format ήθελαν να το εγκαινιάσουν στην Ελλάδα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr