ΣΟΚ: «Δηλητηριάστηκε το αίμα μου από τον καπνό» λέει δημοσιογράφος του Alpha που κάλυψε τις φωτιές

1000_wifinews_5995485533dc2

17-08-2017 11:48

Η δημοσιογράφος που βρέθηκε πρόσφατα στο πύρινο μέτωπο της ανατολικής Αττικής θα χρειαστεί να ακολουθήσει τώρα ειδική αγωγή

Την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη, μιλώντας επί τη ευκαιρία για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ρεπόρτερ, ειδικά όταν χρειάζεται να καλύψει γεγονότα όπως πυρκαγιές.

Η δημοσιογράφος που κάλυψε πρόσφατα το πύρινο μέτωπο της ανατολικής Αττικής βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δηλητηριάστηκε το αίμα της από τον καπνό. Έτσι τώρα θα πρέπει να ακολουθήσει ειδική αγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κρήτη: Η πικρία της άτυχης Κατερίνας λίγο πριν πνιγεί

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της: 

«Στις φωτιές του 2007 έσπασα μετά από πτώση τον κόκκυγά μου … Για μέρες στο νοσοκομείο πίστευα πως δε θα καταφέρω να σταθώ ξανά στα πόδια μου … Σήμερα οι εξετάσεις έδειξαν πως δηλητηριάστηκε το αίμα μου από τον καπνό και παράλληλα προκλήθηκαν βρογχοσπασμοί στα πνευμόνια μου .. Τώρα μάσκες ,κορτιζόνη , αντιβίωση και αγωνία για τις επόμενες εξετάσεις. Γιατί τα λέω αυτά; Για να σκεφτείτε λίγο περισσότερο πριν φωνάξετε «αλήτη» έναν ρεπόρτερ ή έναν τεχνικό έναν φωτογράφο … Ξέρεις η εικόνα, η φωτογραφία, η μαρτυρία δεν καταγράφηκε από κάποιο ρομπότ … Αλλα από κάποιον εργαζόμενο … Ανθρωπο …Τέλος πάντων το ευχάριστο είναι πως τώρα θα μπορέσω να είμαι στο κρεβάτι πλάι στην αρρωστούλα κόρη μου που εγκατέλειψα τρεις νύχτες για να πάω στη φωτιά … Life is life».