Χειροπέδες στον αδερφό του Βρετανού που απήγαγε μοντέλο – Θα την πουλήσε για σκλάβα του σεξ


16-08-2017 19:49

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ο αδελφός του Βρετανού που φέρεται να απήγαγε μοντέλο στο Μιλάνο.

Απειλούσε ότι θα την πουλούσε σε… δημοπρασία αν δεν του κατέβαλαν λύτρα. Η Κλόε Έιλινγκ κατήγγειλε στις ιταλικές αστυνομικές αρχές ότι κρατήθηκε αιχμάλωτη επί 6 ημέρες τον περασμένο μήνα. Οι απαγωγείς την παρέσυραν στην Ιταλία, δελεάζοντάς τη με μια υποτιθέμενη φωτογράφιση.

Η ιταλική αστυνομία έχει συλλάβει ως βασικό ύποπτο τον Λούκας Πάβελ Χέρμπα. Έναν Βρετανό υπήκοο γεννημένο στην Πολωνία, ο οποίος ομολόγησε την ανάμιξή του στην υπόθεση.

Χειροπέδες και στον αδερφό του Βρετανού που απήγαγε μοντέλο

Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι κρατείται και ο αδελφός του, ο 36χρονος Μίκαλ Κόνραντ Χέρμπα. Ο τελευταίος συνελήφθη στο Μπέρμιγχαμ κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι ιταλικές αρχές.

Η Έιλινγκ είπε στην αστυνομία ότι μόλις έφτασε στο στούντιο στο Μιλάνο για τη φωτογράφιση, τη νάρκωσαν, τη φίμωσαν και την έδεσαν. Μετά την έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου και τη μετέφεραν σε ένα χωριό κοντά στο Τορίνο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, οι δράστες σχεδίαζαν να την πουλήσουν για «σκλάβα του σεξ» σε διαδικτυακή δημοπρασία αν δεν τους κατέβαλαν λύτρα ύψους 300.000 δολαρίων.

Ο Λούκας Χέρμπα είπε στην αστυνομία ότι την απελευθέρωσαν και την παρέδωσαν στο βρετανικό προξενείο όταν πληροφορήθηκαν ότι ήταν μητέρα ενός μικρού παιδιού.

Η Έιλινγκ έχει εμφανιστεί πολλές φορές στη βρετανική τηλεόραση αφότου επέστρεψε στην πατρίδα της. Έδωσε λεπτομέρειες της περιπέτειάς της και απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν την ειλικρίνειά της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ