ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Ίδιο σκηνοθέτη με τον Καραμανλή είχε ο Τσίπρας! (ΦΩΤΟ)

20884796_10213867977518553_71019553_n

16-08-2017 18:04

Βλέποντας τις εικόνες από την πτήση του Έλληνα Πρωθυπουργού πάνω από τα καμένα της Αττικής, συνειρμικά το μυαλό μας πήγε στις μεγάλες φωτιές επί Κώστα Καραμανλή στην Ηλεία.

Παρατηρώντας με προσοχή τα πλάνα και ιδίως τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το Γραφείο Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στα ΜΜΕ, δεν μπορεί να μην προσέξει κανείς τη σκηνοθεσία του όλοι εγχειρήματος!

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, εμφανίζεται αφού έχει ολοκληρωθεί η καταστροφή – προκειμένου να μην ταυτιστεί η εικόνα του με αυτήν – και ως ιπτάμενος σωτήρας, πετά με το ελικόπτερο πάνω από την καμένη γη.

Τα “συγκινητικά” πλάνα με τον συντετριμμένο Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ενημερώνονται διαρκώς από τον αρμόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσης, κάνουν το γύρο των ΜΜΕ!

Ο “σκηνοθέτης”-επικοινωνιολόγος του Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του, για ακόμη μια φορά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά…

Για ακόμη μια φορά όμως μάλλον θα λέγαμε ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές!

Μιας και η σκηνοθεσία ταυτίζεται απόλυτα με εκείνη της εποχής του Κώστα Καραμανλή, οπότε και συνετελέσθη η καταστροφή της Ηλείας.

Τυχαίο; Δε νομίζουμε… εμείς που γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα – και κυρίως πρόσωπα – μόνο τυχαίο δε θα το χαρακτηρίζαμε.

Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: