Μαξίμου: Ο Τσακαλώτος θα μετακινηθεί μόνο… για να γυρίσει από τις διακοπές

4807.jpg

13-08-2017 17:04

Με έναν καυστικό τρόπο απαντά το Μαξίμου στα περί μετακίνησης του Ευκλείδη Τσακαλώτου από το υπουργείο Oικονομικών. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η μόνη μετακίνηση που θα κάνει ο υπουργός είναι… από τον Πρέβεζα που βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών.

«Δημοσιεύματα επαναλαμβάνουν μονότονα ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετακινείται από την οδό Νίκης, όπου και το υπουργείο Οικονομικών. Τα ρεπορτάζ είναι ακριβή μόνο ως προς την… μετακίνηση! Είναι γεγονός ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πρέπει να μετακινηθεί από την Πρέβεζα, όπου κάνει ολιγοήμερες διακοπές, προς την οδό Νίκης για να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του», αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.\

Η σύγχυση μεταξύ Τσακαλώτου – Δραγασάκη

Σε δημοσίευμά της η Real News αναφέρει πως έχει προκληθεί μια… σύγχυση μεταξύ του Γιάννη Δραγασάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου σχετικά με ττο συντονισμό των παραγωγικών υπουργείων,  αφού ο τελευταίος θέλει να αναλάβει την ευθύνη των τραπεζών, που τώρα την έχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Η ανάθεση μιας τέτοιας ευθύνης στον υπουργό Οικονομικών επί της ουσίας υποβαθμίζει τον κ. Δραγασάκη, ενώ το αντίστροφο δείχνει παραγκωνισμό του Τσακαλώτου, κάτι που θα προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα αφού εκτιμάται πως θα ξεκινήσει έντονη εσωκομματική «φαγούρα» με την ομάδα των «53» να ασκούν επί της ουσίας αντιπολίτευση, που τώρα προφανώς έχουν υποστείλει λόγω Τσακαλώτου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφουν τόσο η Real News όσο και τα Παραπολιτικά, εξετάζεται ακόμα και η μετακίνηση του Ευκλείδη Τακαλώτου στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης, που όμως δεν είναι τόσο απλό καθώς θα θέτει εκτός κυβέρνησης τον Γιάννη Δραγασάκη.

Πηγή: www.newsit.gr