Δεκαπενταύγουστος: Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος! [pics]


12-08-2017 12:13

– Τεράστια είναι η έξοδος των Αθηναίων όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος

– Κάπως έτσι ο εορτασμός της μεγάλης γιορτής θα γίνει για τους περισσότερους… εκτός Αθηνών!

– Χαμός στο λιμάνι του Πειραιά – Προσοχή με την αυξημένη κίνηση λόγω έργων

– Μεγάλη η κίνηση και στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ σε υψηλά επίπεδα η κινητικότητα και στα αεροδρόμια

– Δείτε φωτογραφίες από το λιμάνι του Πειραιά

Δεκαπενταύγουστος και… όπου φύγει – φύγει! Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά, καθώς μόνο χθες έφυγαν 31.233 επιβάτες από το λιμάνι του Πειραιά, το οποίο «βούλιαξε» από κόσμο.

Από την Ραφήνα χθες, Παρασκευή 11.08.2017, είχαμε 18 δρομολόγια και συνολικά ταξίδεψαν 8.648 άτομα. Αντίστοιχα από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 8 δρομολόγια και έφυγαν 3.150 άτομα. Αναφορικά με τον Αργοσαρωνικό, πραγματοποιήθηκαν 38 δρομολόγια και ταξίδεψαν με πλοίο 8.122 άτομα.

Δεκαπενταύγουστος και… χαμός στα λιμάνια!

Και σήμερα, πάντως, η μεγάλη έξοδος των Αθηναίων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς! Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν χιλιάδες ταξιδιώτες που άφησαν πίσω τους την πρωτεύουσα χωρίς κανέναν δισταγμό!

Δείτε τις φωτογραφίες του newsit.gr

Δεκαπενταύγουστος Δεκαπενταύγουστος Δεκαπενταύγουστος Δεκαπενταύγουστος Δεκαπενταύγουστος Δεκαπενταύγουστος Δεκαπενταύγουστος

Αναφορικά με την Πέμπτη, 10.08.2017, αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 23.760 επιβάτες, ενώ συνολικά, μέχρι την Κυριακή εκτιμάται ότι από το λιμάνι του Πειραιά θα έχουν ταξιδέψει περί τους 100.000 επιβάτες.

Μεγάλη αύξηση και στα αεροδρόμια!

Παράλληλα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του eleftherostypos.gr, η κίνηση από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας εμφανίζεται αυξημένη κατά 15% σε σχέση με πέρυσι, ενώ τα εισιτήρια για τα νησιά έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Στο μεταξύ, στον Πειραιά επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και το Λιμενικό προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να βρίσκονται τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την ώρα αναχώρησης του πλοίου στο λιμάνι.

Πηγή: www.newsit.gr