Νέα Δημοκρατία για αξιολόγηση: Η κυβέρνηση δεν θέλει να προωθήσει καμία μεταρρύθμιση


11-08-2017 13:55

Για αντιλήψεις που απέτυχαν παταγωδώς κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως ο ίδιο έχει ξεκάθαρες θέσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ «πελαγοδρομεί χωρίς να ξέρει τι πρόκειται να κάνει»

Υπενθυμίζει επίσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είχε καταθέσει συγκεκριμένη μεταρρυθμιστική πρόταση για πάγιο σύστημα αξιολόγησης που περιελάμβανε: Σύνδεση της αξιολόγησης με συγκεκριμένα και συμφωνημένα παραδοτέα, αυτοαξιολόγηση του υπαλλήλου, μόνιμο μηχανισμό κινητικότητας, επιβράβευση των καλύτερων με ταχύτερη μισθολογική και βαθμολογική προαγωγή και θεσμοθέτηση ατομικού πλάνου ανάπτυξης των αδύναμων υπαλλήλων με έμφαση στην επιμόρφωση.

«Αυτή η πρόταση θα αποτελέσει και τη βάση της πολιτικής που θα ακολουθήσει η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να ολοκληρώσει ούτε καν αυτά που η ίδια τώρα εξαγγέλλει. Δεν μπορεί και δεν θέλει να προωθήσει καμιά μεταρρύθμιση, που βελτιώνει το κράτος και υπηρετεί ολόκληρη την κοινωνία» προσθέτει η ΝΔ.

Πηγή: www.newsit.gr