Τηλεοπτική… βόμβα! «Με έδιωξαν από τον Alpha»


11-08-2017 13:06

Τηλεοπτική… βόμβα ήταν η αποκάλυψη της γνωστής παρουσιάστριας για την όχι και τόσο οικειοθελούς αποχώρησης της από τον ALPHA.

H Άση Μπίλιου «λείπει» από το κανάλι και εδώ και ένα χρόνο, καθώς πέρα από την διακοπή της εκπομπής της δεν είχε και την σταθερή της θέση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η αγαπημένη αστρολόγος αποκάλυψε το «παρασκήνιο» της απουσίας της καθώς ούτε η Άση Μπίλιου, ούτε η Ελένη Μενεγάκη είχαν δώσει «λεπτομέρειες» για το τι συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΣΟΚ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Με απόφαση Πολάκη δε θα αποζημιώνεται σωτήρια εξέταση για Καρκίνο του Μαστού!

Με μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town εξήγησε πως:

«Πέρυσι. Με έδιωξαν, εντός εισαγωγικών, από τον Alpha. Μου είπαν: “Αν θέλεις, μείνε στην Ελένη, αλλά δεν θα κάνεις την εκπομπή σου”. Και εμένα αυτό που με ενδιέφερε ήταν η εκπομπή μου.

Επίσης, έγινε άκομψα, δεν έγινε με τον σωστό τρόπο και γι’ αυτό έφυγα. Και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με την Ελένη η οποία με ήθελε, κι εγώ την ήθελα, και γι’ αυτό πήγα και φέτος πολλές φορές στην εκπομπή της», εξομολογήθηκε.

«Τίποτα απολύτως δεν ισχύει απ’ όσα γράφονται. Ακόμα συζητάω και όταν βρω την κατάλληλη για μένα θέση, που να με ικανοποιεί, θα το πω. Είμαι σε καλή περίοδο διαπραγματεύσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόμβα από σύζυγο Γιώργου Βασιλείου: «Δεν πέθανε από καρκίνο αλλά…»

Σάσα Μπάστα: ΤΟ κορμί τρέλανε την Μύκονο

Έφυγε από τη ζωή Έλληνας πολιτικός