Ήρθαν τα σουτιέν «πετσέτες» που θα κάνουν τη ζωή των γυναικών πιο εύκολη


07-08-2017 5:02

Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα οποία μπορεί να ακούγονται επιφανειακά σε κάποιον άντρα, αλλά μόνο αν είσαι γυναίκα καταλαβαίνεις πόσο οδυνηρά μπορεί να γίνουν.

Το «τρίψιμο» του εσωτερικού μέρους των μοιρών, για παράδειγμα, όταν φοράμε φούστες ή φορέματα και η ζέστη είναι αδυσώπητη. Ή ο ανελέητος ιδρώτας που συγκεντρώνεται κάτω από το στήθος και όσο περνά η μέρα, ειδικά αν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο, κάνει τη ζωή μας όλο και πιο δύσκολη.

Τώρα όμως, μια νέα εφεύρεση έρχεται για να δώσει τέλος στο δεύτερο πρόβλημα, τουλάχιστον όταν το αντιμετωπίζουμε στο σπίτι μας. Και το όνομα αυτής «Ta Ta Towel».

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος σουτιέν φτιαγμένο από απορροφητικό υλικό στο στυλ της πετσέτας, το οποίο ουσιαστικά είναι μια αιώρα για τα στήθη των γυναικών.

Δημιουργήθηκε από την Erin Robertson, η οποία σκέφτηκε την ιδέα όταν μια μέρα με αφόρητη ζέστη στο Los Angeles, έπρεπε να ετοιμαστεί για το πρώτο ραντεβού με έναν υποψήφιο μελλοντικό σύντροφο, σε ένα σπίτι που «έβραζε» και δεν διέθετε κλιματισμό.

«Ενώ στέγνωνα τα μαλλιά μου σκεφτόμουν συνεχώς “ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να αποφεύγω τις χοντρές σταγόνες ιδρώτα που στάζουν στο στομάχι μου”», γράφει στο site του προϊόντος. «Σας ακούγεται οικείο;».

Εχμ, ναι, εντελώς. Για την ακρίβεια, το πανέξυπνο σουτιέν που σχεδίασε θα έπρεπε να είχε εφευρεθεί καιρό τώρα. Και, παρότι κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει προϊόντα που βοηθούν στην αντιμετώπιση του εν λόγω προβλήματος, όπως αποσμητικά για το στήθος, κανένα από αυτά δεν έμοιαζε τόσο άνετο όσο το Ta Ta Towel.

Η Robertson γράφει στο site πως το εν λόγω σουτιέν είναι πολύ βολικό και για θηλασμό. «Η εξαιρετικά μαλακή επένδυση από ρεγιόν κατασκευάστηκε για να προστατεύει τις ευαίσθητες θηλές και επίσης απορροφά το όποιο γάλα που μπορεί να διαρρεύσει κατά τη διάρκεια του θηλασμού».

Τα Ta Ta Towels κοστίζουν $45 , βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα και διατίθενται σε μεγέθη για κάθε σωματότυπο, ενώ ήδη πολλές γυναίκες παγκοσμίως έχουν καταθέσει τις παραγγελίες τους. Ευχαριστούμε, Erin.

Image result for Ta Ta Towel

Πηγή: www.taz.gr