Ο Χανταμπάκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο του deal της εκπομπής του


03-08-2017 8:23

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο του deal της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Πιστεύει ότι του δόθηκε η ευκαιρία μετά το Survivor να συστηθεί εκ νέου στο τηλεοπτικό κοινό;

«Ναι, συστήνομαι ξανά στο κοινό γιατί πρώτη φορά θα αναλάβω την παρουσίαση μιας εκπομπής. Φέρω εξολοκλήρου την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή την ευκαιρία μού την έδωσε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, η Άλκηστης Μαραγκουδάκη, προτού καν λάβω μέρος στο παιχνίδι. Δεν σχετίζεται τόσο με το Survivor αφού. είχαμε συμφωνήσει για την εκπομπή πριν από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι. Αυτό έχει ειπωθεί επίσημα από το κανάλι. Προσωπικά με τιμά η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του τηλεοπτικού σταθμού και νομίζω ότι το “Santo Stelio” θα βρει άμεση ανταπόκριση στον κόσμο» τόνισε στο Πρώτο θέμα.

Γιατί, λοιπόν, συμφώνησε να λάβει μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης εφόσον είχε συμφωνήσει για δική του εκπομπή με το κανάλι; «Το Survivor ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, μια ακριβή και καλοστημένη παραγωγή που δικαίων κέρδισε τον κόσμο. Σ     το ξεκίνημα κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε αυτή την απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Ηταν το στοίχημα που κέρδισε ο ΣΚΑΪ. Γιατί έλαβα μέρος; Κυρίως για τη χρηματική αμοιβή που λαμβάναμε εβδομαδιαίων για τη συμμετοχή μας ως παίκτες.»

Οι σχέσεις του με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες είναι καλές; Εχουν κρατήσει επαφή; «Φυσικά έχουμε κρατήσει. Εξαιτίας των γυρισμάτων της εκπομπής ίσως έχουμε χαθεί τελευταία, αλλά μιλάμε στο τηλέφωνο και ανταλλάσσουμε μηνύματα πολύ συχνά».

Πηγή: www.gossip-tv.gr