Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα εκπομπή στη θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

konstantina-spyropoulou

14-07-2017 17:29

Πολλά είχαν ακουστεί μετά τη λήξη της συνεργασίας του Alpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με το πρόσωπο που θα αναλάβει τη ζώνη 10-1 του Σαββατοκύριακου.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Alpha ενημερώνει πως ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», αναλαμβάνει με τη νέα σεζόν τα πρωινά μας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει:

«Συντάκτης, ρεπόρτερ, άνκορμαν, παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών, ταξιδιώτης…

Έχοντας μαζί του τα «εργαλεία» της δουλειάς, το κασετοφωνάκι, την κάμερα, το μικρόφωνο, το σακίδιο, ο Νίκος Μάνεσης είναι πάντα παρών, καταγράφει και μας μεταφέρει όσα συμβαίνουν γύρω μας και ό,τι αξίζει να γνωρίζουμε.

Τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ο έγκριτος δημοσιογράφος επιστρέφει στον δρόμο που χάραξε από πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment.

Μετά από 18 χρόνια, ο Νίκος Μάνεσης κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και φέρνει στη μικρή οθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment, όπου το παρασκήνιο γίνεται συχνά προσκήνιο. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, το χιούμορ, τα σχόλια, τα πρόσωπα, οι εκπλήξεις και οι ιστορίες εναλλάσσονται με σκοπό να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν τον τηλεθεατή.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το νέο πρόγραμμα του Alpha και διεκδικεί την προσοχή μας κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 13:00».

MANESIS_1