Απίστευτος Μπαλάφας: Με σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και μου είπε ότι είμαστε ευεργέτες

Ï ÕÐ. ÅÓÙÔÅÑÉÊÙÍ ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÊÏÕÑÏÕÌÐËÇÓ ÅÐÉÓÊÅÖÈÇÊÅ ÓÇÌÅÑÁ  ÔÇÍ ÅÍÙÓÇ ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÙÍ ÅËËÁÄÁÓ ÊÁÉ ÅÍÇÌÅÑÙÈÇÊÅ ÁÐÏ ÔÏÕÓ ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÑ×ÅÓ ÃÉÁ ÔÁ ÐÑÏÂËÇÌÁÔÁ ÐÏÕ ÕÐÁÑ×ÏÕÍ--ÓÕÍÏÄÅÕÏÍÔÁÍ ÁÐÏ ÔÏÍ ÕÖÕÐ. ÃÉÁÍÍÇ ÌÐÁËÁÖÁ ÊÁÉ ÔÏÍ Ã.Ã. ÐÏÕËÁÊÇ--ÓÔÇ  ÖÙÔÏ Ï ÕÐ. ÅÓÙÔ ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÊÏÕÑÏÕÌÐËÇÓ   ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

13-07-2017 15:57

«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μάς θεωρούν ευεργέτες», τόνισε το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Μπαλάφας.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και επεσήμανε ότι με αφορμή τη μείωση των εισφορών (!) που πληρώνουν οι εν λόγω επαγγελματίες -όπως είπε- τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.

«Σας λέω γεγονότα, δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς/εισαγγελικούς λειτουργούς υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πια τη Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

«Εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλει προσοχή από όλους μας στην κατεύθυνση να μην εξυπηρετούμε άλλου σκοπούς πέρα από την αυστηρή απόδοση και ερμηνεία του νομικού και θεσμικού μας πλαισίου, ίσως κάποιες στιγμές αυτό, στο όνομα κάποιας σκοπιμότητας, μπαίνει δεύτερο», κατέληξε.

Σε ό,τι αφορά την έξοδο στις αγορές, ο υφυπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν βιάζεται, λέγοντας «δεν σκοτωνόμαστε, δεν τρελαινόμαστε, δεν θέλουμε η έξοδος να είναι έξοδος-μαϊμού».

«Η μιζέρια δεν ταιριάζει στον ελληνικό λαό, καμία ωραιοποίηση, αλλά όχι και καταστροφολογία», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Ελένη Μενεγάκη: Με μπικίνι και χωρίς ρετούς στη μυστική της παραλία!

Αράχνη – Δολοφόνος στην Ελλάδα – Άμεσος κίνδυνος για τους πολίτες

ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Νέος ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ στην Ελληνική Showbiz

loading...