Βρέθηκε DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο μαχαίρι

e91126153b8d3882d0f01dce40f7613a_xl23

28-03-2015 9:20

Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηριών δείχνουν… ίχνη DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του άτυχου 20χρονου φοιτητή, με το οποίο φέρεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναλύθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πάνω στο μαχαίρι υπάρχουν ίχνη του DNA του 20χρονου φοιτητή, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της αυτοχειρίας.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του φοιτητή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Ηλία Βουγιουκλάκη, το οποίο θα περιέχει και τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις πρώην και νυν σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Ηδη υπάρχουν περίπου 15 καταθέσεις στις οποίες γίνεται αναφορά σε καψόνια και βίαιη συμπεριφορά φοιτητών σε βάρος του 20χρονου, σύμφωνα με το «Βήμα». Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για νέες αναφορές για παρέμβαση βουλευτή προκειμένου να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση σπουδαστές της Σχολής με προβληματική συμπεριφορά, σε κατάθεση πρώην φοιτητή που ζει τους τελευταίους μήνες στη Βραζιλία.

Πηγή: newsbomb.gr
loading...