Μια ξεχωριστή βάφτιση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου!

synthesi

18-06-2017 11:38

Το Σάββατο 17 Ιουνίου τελέστηκε στην Αργυρούπολη μια εντελώς ξεχωριστή βάφτιση, με πολλές και σημαντικές παρουσίες!

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος-επιχειρησιακός αναλυτής Ανδρέας Παπακυριακόπουλος και η σύζυγός του Ελευθερία, βάφτισαν το κοριτσάκι τους, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αργυρούπολης.

vaptisi124

H οικογένεια Παπακυριακόπουλου

Ανάδοχοι της νεοφώτιστης Χρυσούλας, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, Μάρκος Μουζάκης, και η κόρη του.

vaptisi324

H οικογένεια Παπακυριακόπουλου με τους νονούς, Μάρκο Μουζάκη και την κόρη του

Το “παρών” στη βάφτιση έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τιμώντας στο ακέραιο την πολυετή φιλία του με τον Ανδρέα Παπακυριακόπουλο.

Μάλιστα, μας έκανε εντύπωση ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, έφτασε μόνος του στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, σεμνά και ταπεινά χωρίς τη συνοδεία δεκάδων αστυνομικών (όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο για τις “εξορμήσεις” του Προέδρου της Δημοκρατίας), πριν ακόμα αρχίσει το Μυστήριο, χαιρέτισε και συνομίλησε με όλους, ενώ παρέμεινε μέχρι το πέρας του Μυστηρίου!

vaptisi724

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Θάνου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας και η τ. Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βάνα Ανεμοδουρά

Εκεί είδαμε και την τ. Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Θάνου, η οποία επίσης παρέμεινε μέχρι το τέλος του Μυστηρίου.

Επίσης, από νωρίς στο Ναό και ο Υπουργός της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ.

vaptisi424

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος

Παρών και ο Πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος αφού συνομίλησε με πλήθος παρευρισκομένων, πήρε θέση στο αγαπημένο του ψαλτήρι και συμμετείχε ενεργά στο Μυστήριο της βάπτισης της μικρής Χρυσούλας.

vaptisi824

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Θάνου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας

Διακρίναμε τον Βουλευτή Β Πειραιά των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμέρο, τον Εκδότη Σπύρο Κτενά και την τ. Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βάνα Ανεμοδουρά.

Την οικογένεια Παπακυριακόπουλου τίμησαν πολλοί και καλοί φίλοι και συγγενείς της οικογένειας, πέραν των προαναφερομένων, ενώ ο φωτογραφικός φακός του 24ωρου, ξεχώρισε και τους διακεκριμένους δημοσιογράφους Γιάννη Ντάσκα, Αμέλια Αναστασάκη, Βασίλη Τσεκούρα, Αιμιλία Κάντζου.

vaptisi924

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον Σαράντο Ευσταθόπουλο και την Αμέλια Αναστασάκη

Εκεί ήταν και ο Εκδότης του 24ωρου και του Piraeuspress.gr, τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά και πολύ καλός φίλος του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου, Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Η επιμέλεια της βάφτισης ήταν προσωπική υπόθεση της συζύγου του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου, Ελευθερίας, ενώ είναι γεγονός ότι όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο από τον στολισμό, όσο και από τις μπουμπουνιέρες και το κέρασμα που ακολούθησε στην πλατεία του Ναού.

Η ομάδα του 24ωρου εύχεται στη μικρή Χρυσούλα να είναι καλοφώτιστη και κάθε ευτυχία στην οικογένεια Παπακυριακοπούλου!