Δολοφονία Στέλλας: «Ήθελε να εξοντώσει το ίδιο του το παιδί και το πέταξε στα σκουπίδια»

789604-pa-teras.jpg

01-05-2017 15:05

Στέλλα Εικοσπεντάκη: «Ο παιδοκτόνος έπραττε κατά συνείδηση», δηλώνει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος της μάνας της αδικοχαμένης 6χρονης Στέλλας – Την Τρίτη (02/05/2017) στις 12:00 η απολογία του 61χρονου πρώην αστυνομικού

 

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Για μεθοδικότητα και σχεδιασμό της δολοφονίας του ανάπηρου παιδιού του κάνει λόγο ο Σπύρος Δημητρίου, δικηγόρος της Πόπης Εικοσπεντάκη, μητέρας της 6χρονης Στέλλας, ο οποίος μίλησε στο Newsbomb.gr για την τραγική υπόθεση της δολοφονίας του μικρού κοριτσιού που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Όπως τονίζει ο συνήγορος της μητέρας, «ο 61χρονος πατέρας θέλησε να εξοντώσει το ίδιο του το παιδί και το πέταξε στα σκουπίδια, αυτή είναι η τραγωδία. Δεν έχει καμία ψυχολογική κατάσταση, η οποία αποκλείει ή μειώνει τον καταλογισμό. Εν ολίγοις έπραττε κατά συνείδηση».

«Μόνο και μόνο η μεθοδικότητα μετά την πράξη που έκρυψε το πτώμα του παιδιού του στα σκουπίδια, που πέταξε τα χρυσαφικά της γυναίκας του, ώστε να ισχυριστεί ψευδέστατα πως μπήκαν ληστές στο σπίτι, το ότι δασκάλεψε το άλλο του παιδάκι να πει πως έκλεψαν την αδερφή του και πως έκανε 10 ώρες να ομολογήσει στην ανάκριση… δε νομίζω πως χρειάζεται κάποιο άλλο στοιχείο να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα πως έπραττε μεθοδικότατα και με πλήρη συνείδηση», υπογραμμίζει ο κ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Δημητρίου, ο ίδιος έλαβε εντολή «από την οικογένεια της μητέρας, η κατάσταση της οποίας είναι τραγική – απελπιστική, να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής».

Όπως ανέφερε ο συνήγορος, η ανάκριση του 61χρονου παιδοκτόνου ενώπιον του ανακριτή θα γίνει την Τρίτη (02/05/2017) στις 12:00 το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα θα παραβρίσκεται στην κηδεία της αδικοχαμένης 6χρονης Στέλλας.

Ακούστε τι δήλωσε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr o δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...