«Στο πικ της καριέρας μου στην τηλεόραση, “κόπηκα”σε μια νύχτα για πολιτικούς λόγους»

477560-reportaznet5-jpg.jpg

26-03-2017 4:57

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε για το πικ της καριέρας της και τι συνέβη και χάθηκε από την τηλεόραση.

Ποια δυσκολία που έχετε αντιμετωπίσει σας… χάραξε;

Μια μεγάλη αδικία, που τη λέω μετά από 20 χρόνια… Όταν ήμουν στο πικ της τηλεόρασης, «κόπηκα» σε μια νύχτα για πολιτικούς λόγους. Δεν μου αρέσει η πολιτική, ποτέ δεν μου άρεσε. Ποτέ δεν ήμουν μπλεγμένη. Πλήρωσα την κακία, το φθόνο, κάποιοι με «έκοψαν» στο πικ της καριέρας μου. Περίπου μια 10ετία, μέχρι να βγει η ιδιωτική τηλεόραση δεν μπορούσα να βγω και να πω «καλημέρα» στην τηλεόραση, όχι να πάω σε εκπομπή, ούτε καλεσμένη δεν μπορούσα να πάω. Με έβαλαν στη μαύρη λίστα χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ τίποτα. Βλακείες των πολιτικών που εξακολουθούν μέχρι σήμερα. Αυτό ήταν μία 9χρονη καταδίκη, στο τηλεοπτικό μου πικ, γιατί το θεατρικό μου κομμάτι δεν σταμάτησε ποτέ.

Το «φως» που ρίξατε στη δουλειά σας είχε αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή;

Όχι, είναι άλλο η προσωπική μου ζωή, άλλο η δουλειά μου. Οι επιλογές μου στην προσωπική μου ζωή δεν επηρεάστηκαν, ποτέ και καθόλου, καμία σχέση μου δεν άλλαξε ποτέ, είτε ήμουν στην κορυφή είτε στο κάτω μέρος της σκάλας δεν άλλαξε ποτέ η καθημερινότητα μου, δεν έπαψα να πηγαίνω στη λαϊκή, γιατί θέλω συνέχεια τη γείωση μου στην καθημερινότητα.

Πώς προβάλλατε τη δουλειά σας στο θέατρο;

Επί 10 χρόνια επιβίωσα μόνο με την αφίσα ή την αναγγελία σε μία εφημερίδα, στην τηλεόραση δεν έμπαινα. Ήμουν ένα θύμα. Δεν μίλησα από εσωτερική αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό. Είχα «αγοραστές» να το «πουλήσω», αλλά δεν το καταδέχτηκα ποτέ. Ποτέ μου δεν είχα πολιτικό σπρώξιμο στη δουλειά μου, ούτε κάποιο νονό ούτε σύζυγο. Έχω παλέψει μόνη μου στη ζωή και αυτή είναι η δύναμη μου σήμερα, δεν «ξεπούλησα» παρά την αδικία και το φθόνο που ήταν πάρα πολύ έντονα. Η πολιτική όπως ασκείται είναι χυδαία, ανεύθυνη και ανθελληνική, είτε κρατάς την αξιοπρέπεια σου και το παλεύεις ή «ξεπουλιέσαι», εγώ επέλεξα το πρώτο.

Πηγή: ΛοιπόνΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr