Φωτάκης: Επιτομή της υγιούς επιχειρηματικότητας η Apivita

787340-image.jpg

21-04-2017 16:07

Στα βαθιά νερά της καινοτομίας και της έρευνας έχει πέσει η εταιρεία φυτικών προϊόντων Apivita, υλοποιώντας ερευνητικά προγράμματα της τάξης των 16 εκατ. ευρώ, με συνεργασία 74 πανεπιστημίων και Ερευνητικών Φορέων από 23 χώρες, γεγονός, που ευελπιστεί πως θα την μεταφέρει στην όχθη της επόμενης αναπτυξιακής ημέρας.

Της Νατάσσας Ν. Σπαγαδώρου

Η ανάδειξη της μοναδικότητας της ελληνικής βιοποικιλότητας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρείας, πραγματοποιώντας επιστημονικές ανακαλύψεις και δημοσιεύσεις σε έγκυρα περιοδικά και συνέδρια. Η μεγάλη καινοτομία της εταιρείας έγκειται στην επανανακάλυψη φυσικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα από τα χρόνια του Ιπποκράτη, στην πιο σύγχρονη μορφή τους. Πρόκειται για την αξιοποίηση ενός εκ των σημαντικότερων πηγών πλούτου της ελληνικής γης, που δυστυχώς δεν έχει προσεγγισθεί ακόμα με τη σοβαρότητα και το σεβασμό που του αξίζει, τόνισε με έμφαση ο δημιουργός της εταιρείας κ. Νίκος Κουτσιανάς.

Άλλωστε από την ίδρυσή της (το 1979 από το ζεύγος φαρμακοποιών Νίκο και Νίκη Κουτσιανά), η APIVITA επενδύει σταθερά στην έρευνα των μελισσοκομικών προϊόντων και των βοτάνων της ελληνικής φύσης. Μην ξεχνάμε, ότι η ονομασία της εταιρείας προέρχεται από τις λέξεις Apis και Vita που σημαίνει, «η ζωή της μέλισσας», ένα όνομα, στοχευμένο ξεκάθαρα στην φιλοσοφία της. Η εταιρεία αναπτύσσει φόρμουλες και καινοτομίες με στόχο να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα των δραστικών συστατικών στις συνθέσεις των φυσικών προϊόντων της. Εκχυλίσματα, εγχύματα, αιθέρια έλαια ήταν από την αρχή η βάση πάνω στην οποία η εταιρεία ανέπτυξε τα φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα της, για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr