Ο Πούμπουρας στη θέση του Σκαρμούτσου

481361-savvas-poumpouras-650.jpg

20-04-2017 20:32

Στις αρχές Μαΐου ο Σάββας Πούμπουρας ξεκινά γυρίσματα για το «Blind taste» του Star που μέχρι πρότινος παρουσίαζε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος όμως μετακινείται στο «Master Chef».

Ο παρουσιαστής λατρεύει τη μαγειρική και όταν τα Χριστούγεννα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό επεισόδιο, εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση της παραγωγής.

Μόλις, λοιπόν, του έγινε η πρόταση να αναλάβει, το τιμόνι της εκπομπής, χάρηκε τόσο που δεν έκανε δεύτερη σκέψη για το αν έπρεπε να απαντήσει θετικά και, φυσικά, αποδεσμεύτηκε από το πάνελ στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τα ηνία του “Blind Taste”» είπε μιλώντας στην «Εspressο» και συνέχισε αποκαλύπτοντας τους στόχους του σε σχέση με το παιχνίδι.

«Πρόκειται για μία άρτια τηλεοπτική παραγωγή, με αντικείμενο που συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα μου, δεδομένου ότι λατρεύω τη μαγειρική. Στόχος μου είναι να συνεχίσουμε δυναμικά και να ενισχύσουμε την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της εκπομπής, να περνάμε καλα με τους παίκτες, απολαμβάνοντας πραγματικά τη συνολική διαδικασία μαγειρικής και γευσιγνωσίας, μεταφέροντας τα θετικά μας συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr