ΗΠΑ: Άνδρας κατηγορείται ότι παρενοχλούσε και πρότεινε γάμο στην κόρη του Μπαράκ Ομπάμα

787145-malia.jpg

20-04-2017 20:45

Πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εκτίμηση.

Ο 30χρονος Νεοϋορκέζος Jair Nilton Cardoso, κατηγορείται για συστηματική παρενόχληση της 18χρονης κόρης του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλία, και πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εκτίμηση, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τα περιστατικά ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο, όταν η Μαλία μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έφτασαν σε τέτοιο σημείο, που μυστικοί πράκτορες υποχρεώθηκαν να παρέμβουν και να τα καταγγείλουν στο αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν.

Ο 30χρονος εισέβαλε στο γραφείο όπου εργάζεται η Μαλία και τοποθέτησε μία πινακίδα στο παράθυρο όπου έγραφε: «Θέλω να σε παντρευτώ».

Οι μυστικοί πράκτορες «επισκέφτηκαν» τον Cardoso και αφού τον ανέκριναν, τον μετέφεραν σε ένα νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Μάλιστα, ο 30χρονος δεν συνελήφθη καθώς δεν έθεσε τη ζωή της Μαλία σε κίνδυνο. Ωστόσο, οι άνδρες ασφαλείας της κόρης του πρώην Αμερικανού προέδρου έχουν ως στόχο την έκδοση δικαστικής απόφασης που θα απαγορεύει στον Καρντόσο να πλησιάζει την 18χρονη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος είχε παρενοχλήσει την Μαλία και στην αμερικανική πρωτεύουσα, ενώ επιχείρησε να μπει και μέσα στον Λευκό Οίκο.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr