Η μοιραία γυναίκα για τον Ολάντ Julie Gayet στην Αίγινα

julie

18-04-2017 20:17

Υπό άκρα μυστικότητα, η Γαλλίδα ηθοποιός Julie Gayet, γνωστή για τη σχέση της µε τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, επισκέφτηκε την Αίγινα, όπου φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του γαλλικού περιοδικού “Gala”, του τεύχους Μαρτίου με τίτλο «Η ζωή στο φως της ηµέρας».

Η Julie διέμεινε για μία εβδομάδα στο καλτ ξενοδοχείο της Αίγινας, το «Αιγινήτικο Αρχοντικό» και φωτογραφήθηκε σε χαρακτηριστικά σηµεία του νησιού, όπως η ακροθαλασσιά της Πέρδικας, το γραφείο του δηµάρχου στο Παλαιό Δηµαρχείο, το παραδοσιακό καφενείο του Μοίρα, το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και κάποιες γωνιές του «Αιγινήτικου Αρχοντικού», όπου αποτυπώνεται η καλαισθησία της οικοδέσποινας.

«Μόνο τα πιάτα που δεν µου έπλενε…» λέει η Ρένα Κάππου, εκθειάζοντας την ευγένεια και την απλότητα της Γαλλίδας ηθοποιού, που της υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει στο νησί.

Το θέµα που πλαισιώνει τις φωτογραφίες αφορά τη σχέση της Julie Gayet µε τον Γάλλο πρόεδρο, καθώς µετά τον προσεχή Μάιο το ζευγάρι θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει «στο φως» έναν έρωτα που, επί σειρά ετών, αναγκάζεται λόγω των συνθηκών να κρατά στη σκιά.

Για τις ανάγκες του δηµοσιογραφικού αφηγήµατος, µάλιστα, η Julie Gayet φέρεται να έχει ταξιδέψει σε ένα νησί της Μεσογείου, προκειµένου, κάτω από τον ζεστό ήλιο, να σκεφτεί το µέλλον της, από την ώρα που ο αγαπηµένος της θα βγάλει το κοστούµι του πρώτου πολίτη της Γαλλίας και θα ζήσει στο πλάι της ως κοινός θνητός.

Ωστόσο, η ίδια είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν την Αίγινα, όχι ως διασηµότητα, αλλά µε τη µητέρα της, που ήταν πολύ φίλη µε την αείµνηστη Pένα Dumas, του οίκου Hermes.

Η τελευταία, ως γνωστόν, και ο σύζυγός της αγαπούσαν ιδιαίτερα το νησί, διατηρώντας µάλιστα και σπίτι στην Παχειοράχη.

Το ζεύγος άλλωστε, κατόπιν επιθυµίας και των δύο, έχουν ταφεί στο κοιµητήριο του χωριού, σύμφωνα με το saronicmagazine.com.

 


loading...