Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία του ΠΑΜΕ κατά των νέων μέτρων (pics)

783887-img_5225.jpg

07-04-2017 18:21

Με σύνθημα «Κάτω τα μέτρα και τα αντίμετρα κυβέρνησης – ΕΕ – μονοπωλίων. Διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας» Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και άλλοι φορείς διαδηλώνουν ενάντια στα αντιλαϊκά παζάρια κυβέρνησης – κουαρτέτου και στα νέα βάρβαρα μέτρα που έρχονται να προστεθούν σε αυτά που ήδη εφαρμόζονται. 

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του επισήμανε: 

«Η ελπίδα για το λαό δε βρίσκεται στα παζάρια της κυβέρνησης με το κουαρτέτο, ούτε στις πολιτικές διεργασίες των άλλων κομμάτων του κατεστημένου. Η ελπίδα, η διέξοδος για το λαό βρίσκεται στην ταξική πάλη, στη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών του και βεβαίως βρίσκεται στην κατεύθυνση ριζικής αλλαγής, ριζικών ανατροπών, στην οικονομία και την κοινωνία.

Η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, τα σημερινά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, 62 τον αριθμό, και οι πορείες που γίνονται, είναι μια πρώτη απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής της ΕΕ».

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει πορεία ενώ θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έως ότου ολοκληρωθεί.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...