Άσπα Τσίνα: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με τον χαρισματικό γιο της Ιάσονα

aspa

07-04-2017 12:20

Η Άσπα Τσίνα που όλοι μας γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Stoy, στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη, φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον γιο της, Ιάσονα, 8,5 ετών.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You μίλησε μεταξύ άλλων για τις επιλογές της μετά το παιχνίδι, που κατά πολλούς ήταν καταστροφικές.

«Οι επιλογές ήταν συνάρτηση δύο πραγμάτων. Αφενός του φόβου της αποτυχίας και αφετέρου των συναισθηματικών πιέσεων που δεχόμουν από το σύντροφό μου να μην κάνω αυτή τη συνεργασία. Βέβαια σήμερα σου λέω ευθαρσώς ότι την πάτησα στην καριέρα μου και το πληρώνω ακριβά», επεσήμανε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός της απιστίας του πρώην συζύγου της, λέγοντας: «Έδωσα πραγματικά τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτή τη σχέση. Τι να σου πω; Τελικά ή δεν ήμουν αρκετή για εκείνον ή ήμουν πάρα πολύ και δεν το άντεξε. Πάντως δεν του κρατάω καμία κακία, τον ευγνωμονώ και εκείνον και όλες τις κοπελίτσες που εισέβαλαν στη ζωή μου παντοιοτρόπως για τη δική μου αναβάθμιση».

Η Άσπα Τσίνα παραδέχτηκε μάλιστα πως για πρώτη φορά χώρισε το 2014, ενώ το οριστικό τέλος ήρθε τον περασμένο Μάιο.

«Διαφωνώ κάθετα στο ότι θα μας ενώνει για πάντα ο Ορέστης. Το παιδί μου είναι μια αυτόνομη προσωπικότητα που έχει σχέση με τον πατέρα του και καλό του κάνει που την έχει. Προσωπικά δεν έχω τίποτα μαζί του πλέον», είπε για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της.

Επιπλέον ανέφερε ότι πρόκειται για ένα χαρισματικό παιδί αφού διαγνώστηκε με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, ένα γεγονός που αναγκάζει την τραγουδίστρια δύο φορές τον μήνα να διανύει την απόσταση Τρίκαλα- Αθήνα, όπου ο μικρός παρακολουθεί τα σεμινάρια της MENSA, του συλλόγου για τα άτομα με υψηλό δείκτη ευφυΐας.

ΠΗΓΗ: govastileto.gr