Φρίκη στη Θεσσαλονίκη με ραδιοφωνικό παραγωγό που αποπλάνησε 6χρονη!

783705-koritsaki.jpg

07-04-2017 11:13

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε βάρος 44χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ενός εξάχρονου κοριτσιού.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 2016.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος είναι μουσικός παραγωγός σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη τον περασμένο Μάιο μετά τις καταγγελίες ενός εξάχρονου κοριτσιού.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία των γονέων του 6χρονου κοριτσιού οι οποίοι ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 44χρονος αποπλάνησε το κοριτσάκι κατά τη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού, την Κυριακή του Πάσχα του 2016 όπου ήταν καλεσμένος.

Επίσης μετά από έρευνες των αρχών διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος αντάλλασσε πορνογραφικό υλικό με μία 17χρονη (σήμερα) από την Καβάλα, μέσω του Facebook, ενώ οι συνομιλίες τους είχαν διάρκεια σχεδόν ενός χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο δικαστήριο ο 44χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για την αποπλάνηση του εξάχρονου κοριτσιού ενώ για τις συνομιλίες του στο Facebook με την ανήλικη υποστήριξε ότι πίστευε πώς ήταν πάνω από 17 ετών.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...