Με 17 συμμετοχές Ελλάδα και Κύπρος στη «f.re.e», για ταξίδια και αναψυχή

782025-my.jpg

01-04-2017 15:38

Με 17 συμμετοχές εκπροσωπήθηκαν η Ελλάδα και η Κύπρος στην έκθεση «f.re.e», που επικεντρώνεται στα ταξίδια και την αναψυχή και διεξάγεται κάθε χρόνο από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στην έκθεση συμμετείχαν ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιοι φορείς. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Great Greek Exports And Trade οργάνωσε για πρώτη φορά ομαδικό ελληνικό περίπτερο, στο οποίο συμμετείχαν η Περιφέρεια Κρήτης και οι δήμοι Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς Μουρεσίου.

Οι παραπάνω συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με οργανωτές ταξιδιών και πλήθος καταναλωτών, ώστε να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές εναλλακτικού τουρισμού της χώρας μας (αγροτουρισμός, πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, ταξίδια αναψυχής κ.λπ.).

Η έκθεση, που φιλοξένησε συνολικά 1.300 εκθέτες από 65 χώρες, σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών με περισσότερους από 135.000 ενδιαφερόμενους, οι οποίοι ενημερώθηκαν και έκλεισαν τις επόμενες διακοπές τους από τον εκθεσιακό χώρο.

Βασικοί τομείς της «f.re.e» ήταν τα ταξίδια, η ποδηλασία, τα θαλάσσια σπορ, τα αυτοκινούμενα, οι δραστηριότητες στη φύση (outdoor) και η ευζωία (wellness), ενώ την έκθεση πλαισίωσε πρόγραμμα παρουσιάσεων και ειδικών γεγονότων για ποικίλες προσφορές στον τομέα του ταξιδιού.

Η επόμενη διοργάνωση της «f.re.e» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 21-25 Φεβρουαρίου 2018.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr