ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στο κέντρο της Αθήνας: Ούρλιαζε για βοήθεια ο άτυχος γιατρός (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

giatros1_473_355

06-04-2017 14:10

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του γιατρού που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο ιατρείο του στην οδό Μάρνη. Ο Χρήστος Φωτίου πέρασε μαρτυρικές στιγμές στα χέρια των δολοφόνων του.

«Ο άνθρωπος φώναζε βοήθεια άκουγα κραυγές, αλλά εγώ είμαι στον δεύτερο και εκείνος στον έκτο. Ο άνθρωπος ούρλιαζε. Μέχρι να τον φιμώσουν και να τον σκοτώσουν. Εκείνη την ωρα έφτασα και η αστυνομία. Πολύ γρήγορα. Μπήκε η αστυνομία μέσα και τους έπιασε. Ακουγόντουσαν θόρυβοι αλλά απο το ματάκι δεν φαινόταν κάτι. Μετά άκουσα οτι μπήκαν μέσα στο χώρο του προσποιούμενοι τους πελάτες. Ηταν ένας καλός ευγενικός κύριος και ήταν και διαχειριστής. Φώναζε βοήθεια με βαθιά φωνή» δήλωσε στο newsit.gr ένας ένοικος του δευτέρου ορόφου.

«Σπούδασε στην Ιταλία. Το βιβλίο αυτο μου το έδωσε δώρο ο ίδιος με την υπογραφή του. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Αυτο που άκουσα ήταν οτι μπήκαν μέσα στο ιατρείο δυο τύποι για να τον ληστέψουν αυτός αντιστάθηκε και φώναξε βοήθεια και για να τον σταματήσουν να μην φωνάζει τον στραγγάλισαν. Έμενε πολλά χρόνια εδώ, ηταν πολύ καλός βοηθούσε όλους τους ανθρώπους», ανεφερε στο newsit.gr ένας γνωστός του θύματος.

Άλλος ένοικος της πολυκατοικίας μας ειπε: «Επέστρεψα απο την δουλειά μου εχθές γύρω στις 8 το απογευμα και είχε πολύ αστυνομία στην είσοδο της πολυκατοικίας. Μου είπαν οτι πήγαν κλέφτες με μαχαίρια να ληστέψουν έναν ένοικο. Μετά έμαθα οτι πέθανε ο γιατρός. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Τους ληστές τους έπιασαν στην σκάλα οι αστυνομικοί γιατί από τις φωνές του. Μια κυρια που μένει στον 7ο τηλεφώνησε στο 100 και έπιασαν δυο άτομα με μαχαίρια και η σκάλα έχει παντού αίματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας ένοικος της πολυκατοικίας.

newsit.gr