«Καυτή» και νυμφομανής μάνα έκανε σεξ με 14χρονο κάθε μέρα στο αυτοκίνητό της (videos+pics)

778911-brooke-lajiness.jpg

20-03-2017 23:09

Στα ερωτικά δίχτυα της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις της, παγίδευσε έναν 14χρονο μία Αμερικανίδα μητέρα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 38χρονη Brooke Lajiness συνευρέθηκε ερωτικά με τον ανήλικο μαθητή μέχρι και 15 φορές σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, χρησιμοποιώντας τις περισσότερες από αυτές το αυτοκίνητό της και συγκεκριμένα τα πίσω καθίσματα.

Η αστυνομία ερευνά πλέον αν και άλλοι ανήλικοι στο Lima Township του Μίσιγκαν έχουν πέσει θύματα της Lajiness, η οποία με την «καυτή» της εμφάνιση φαίνεται πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξελογιάσει τον 14χρονο, μυώντας τον στα μυστικά του σεξ.

Η νυμφομανής μητέρα κατηγορείται επίσης ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες στο θύμα της μέσω διαδικτύου, αρνούμενη πάντως μέσω του δικηγόρου της, David Goldstein, ότι είχε αποπλανήσει και άλλους ανήλικους.

«Άρχισαν να συνομιλούν και να ανταλλάσσουν άσεμνες φωτογραφίες ενώ το αγόρι ήταν ακόμα στο γυμνάσιο», κατέθεσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Donald Pasternak στο δικαστήριο, αποκαλύπτοντας πως «άρχισαν να κάνουν σεξ το περασμένο καλοκαίρι όταν ο μαθητής θα πήγαινε στο Λύκειο».

brooke2

«Αυτή η υπόθεση αφορά αδικήματα που αφορούν στο σεξ με ανήλικο», επιβεβαίωσε από την πλευρά του ο βοηθός εισαγγελέα του Washtenaw County, John Vella.

Όσο για το σύζυγο της Lajiness, David; Μετά από 16 χρόνια γάμου τής βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ πέρασαν μαζί την πόρτα του επαρχιακού δικαστηρίου του Pittsfield.

Μέχρι να βγει η απόφαση, έχει απαγορευτεί στη Lajiness να συναναστρέφεται με ανηλίκους, εκτός των παιδιών της, όπως και η πρόσβαση σε υπολογιστή ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας όρος στην εγγύησή της προβλέπει επίσης να μην καταναλώνει αλκοόλ.

Η δίκη της Lajiness θα συνεχιστεί στο τέλος του μήνα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr