Η επιστροφή της Βερόνικας Αργέντζη μετά από 12 χρόνια- Πως είναι σήμερα

476515-argentzi-panw.jpg

20-03-2017 8:00

Η Βερόνικα Αργέντζη έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Τμήμα Ηθών». 

Τα τελευταία 12 χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όχι από τον χώρο της υποκριτικής.

Η 47χρονη σήμερα Βερόνικα Αργέντζη γράφει και σκηνοθετεί παιδικές παραστάσεις και τις παρουσιάζει σε σχολεία και πολιτιστικούς χώρους με λιλιπούτιους ηθοποιούς.

Η ηθοποιός το 2000 παντρεύτηκε στην Κεφαλονιά τον διαφημιστεί και σεναριογράφο Διονύση Αντύπα. Οι δυο τους μετράνε 24 χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Η Βερόνικα Αργέντζη επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με τον μονόλογο «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη και θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου.

«Από τα 18 έως τα 34 μου έζησα έντονα τη δίνη της δημοσιότητας! Δημιουργικά, όμως, δεν με πήγαινε παρακάτω. Εκείνη τη στιγμή ήρθε στη ζωή μου η Αριάδνη και από επιλογή αποφάσισα να μείνω κοντά της, να τη μεγαλώσω, να μην της λείψει τίποτα. Σέβομαι και εκτιμώ πολύ τον Δήμο Αβδελιώδη για τη δουλειά του, επειδή σέβεται και αγαπά τον ηθοποιό του. Η πρόταση, λοιπόν, ήρθε σε μια στιγμή δικής μου επαγγελματικής ωριμότητας. Μπορώ να κάνω αυτό που θέλω και να κάνω ακόμα ένα βήμα μπροστά» ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr