ΖΩΔΙΑ: Αυτές είναι οι προβλέψεις για τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ από τον ΚΩΣΤΑ ΛΕΦΑΚΗ

82b4dfe71772c6e7879046230c26a6c3

01-02-2017 18:57

Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα έφτασε και πυροδοτεί σημαντικές εξελίξεις! Τον Φεβρουάριο θα μας απασχολήσουν 2 σημαντικές Εκλείψεις, η πρώτη είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, ενώ η δεύτερη Έκλειψη είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων! Αυτό το μήνα λοιπόν θα ζήσουμε δυνατές συγκινήσεις αλλά θα ξεκαθαρίσουμε και το κλίμα γύρω μας, προκειμένου να κρατήσουμε κοντά μας αυτό που πραγματικά αξίζει, αυτό που πραγματικά αγαπάμε!

Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, είναι δεδομένο ότι θα εντείνουν τις εξελίξεις γύρω μας, ενώ ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση αρκετά βιαστική και παρορμητική! Είναι βέβαιο ότι κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου, τα ζώδια που θα δεχθούν τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)!

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το oroskopos.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας των εκλείψεων σας επηρεάζει τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Προσπαθήστε να μην απομακρυνθείτε από το στόχο σας εξ αιτίας απρόβλεπτων γεγονότων και μην κάνετε σενάρια τα οποία δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές φιλοδοξίες.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 στον Λέοντα μπορεί να σας στερήσει πρακτικές και συναισθηματικές εφεδρείες, ενώ η Hλιακή Έκλειψη στις 26, στο ζώδιο των Ιχθύων θέτει εν αμφιβόλω προθέσεις, συμφωνίες και φέρνει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που επικρατεί στις κάθε είδους σχέσεις σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός σας θέλει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και προνοητικούς. Φροντίστε να μην παρασύρεστε από σκοπιμότητες παρελθόντος χρόνου και μην παίρνετε πρωτοβουλίες στην εργασία που μπορούν να σας εκθέσουν στο άμεσο μέλλον.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 στον Λέοντα δημιουργεί ένταση στις οικογενειακές σχέσεις, στον κοινωνικό περίγυρο αλλά και σε ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα σε κακόβουλη γνώση.

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς στις 26, μπορεί να σας δελεάσει με μια πρόσκαιρη επιτυχία στα αισθηματικά σας, αλλά που μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο παρορμητισμός σας και η αντίληψή σας είναι τα στοιχεία που θα κληθείτε άλλες φορές να τιθασεύσετε και άλλες να επιστρατεύσετε.

Ο μήνας των εκλείψεων δημιουργεί γεγονότα τα οποία σας αναγκάζουν να τα αντιμετωπίσετε έξυπνα και όχι συναισθηματικά.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 11 στον Λέοντα επηρεάζει την οικογένεια και το γάμο σας, όπου χρειάζεστε προσοχή και υπευθυνότητα.

Η ηλιακή έκλειψη στις 26 στους Ιχθείς απαιτεί προσοχή στις μετακινήσεις, μυστικότητα στις συμφωνίες ενώ, μικρές ενοχλήσεις υγείας θα επηρεάσουν τις πλέον ευαίσθητες από εσάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε δημιουργικοί όσον αφορά στους φόβους σας και να μην αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν με τη στάση και με τη συμπεριφορά τους.

Ο μήνας των εκλείψεων σηματοδοτεί την αρχή κάποιων εξελίξεων που αν τις αντιμετωπίσετε έξυπνα και με σθένος δεν θα σας ταλαιπωρήσουν στο μέλλον.

Η σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με μεγαλύτερα άτομα της οικογένειας και θα σας ταρακουνήσει από πεποιθήσεις οι οποίες χρειάζονται άμεση αντικατάσταση.

Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, στις 26, επηρεάζει τα οικονομικά σας, φέρνοντας στο προσκήνιο κρυμμένες ευκαιρίες από τις οποίες πρέπει να επωφεληθείτε έστω και θυσιάζοντας ένα άλλο κεκτημένο σας!

ΛΕΩΝ

Μεγάλη μαεστρία, υπομονή και διπλωματία απαιτεί από εσάς ο μήνας των εκλείψεων. Είστε στην πρώτη γραμμή μάχης και θα πρέπει να αναπτύξετε στρατηγικές άμυνας και ανεφοδιασμού.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 11 στο ζώδιό σας, επηρεάζει τον ψυχισμό σας, οδηγώντας σας σε ενοχικές ανασκαφές του υποσυνείδητου.

Πρέπει να ξέρετε όμως ότι τα περισσότερα που εξάπτουν το φόβο σας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ηλιακή έκλειψη στις 26, σας επηρεάζει σε θέματα προσωπικά, αισθηματικά, επαγγελματικά και σας οδηγεί σε αρνητικούς απολογισμούς των πεπραγμένων σας.

Παρότι δύσκολο όλο αυτό, είναι ο δικός σας τρόπος αναγέννησης και ανανέωσης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας των εκλείψεων προβλέπεται να είναι ένα ουσιαστικό διάστημα για εσάς, αρκεί να ερμηνεύσετε σωστά τα σημάδια και τα φαινόμενα που θα προκύψουν. Χρειάζεται όμως να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και να μην αγνοείτε τις όποιες ενοχλήσεις εκεί.

Επίσης η οικογένεια χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς η σεληνιακή έκλειψη στις 11 επηρεάζει τις όποιες λεπτές σχέσεις και ανάγκες επικρατούν στους κόλπους της. Αν είστε μόνη μητέρα, δώστε προσοχή στις ανάγκες του ή των παιδιών σας καθώς η ηλιακή έκλειψη στις 26, αυξάνει την πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις εξ αιτίας κάποιας κακής ερμηνείας των προθέσεών σας!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Οι ενισχύσεις που περιμένετε στα οικονομικά και στα προσωπικά σας ανοιχτά θέματα, φαίνεται να καθυστερούν περισσότερο και να σας δημιουργούν εκνευρισμούς και τάσεις φυγής από το περιβάλλον που έχετε υπερασπιστεί σθεναρά στο παρελθόν.

Είστε ικανή να επιδιώξετε ριζικές αλλαγές, αλλά καλύτερα να το πράξετε σε πιο ήρεμους καιρούς αν πραγματικά το έχετε αποφασίσει.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 11 στον υποστηρικτή σας Λέοντα κάνει τις μέρες πιο βαριές και τις νύχτες πιο άδειες. Η ηλιακή έκλειψη στις 26 σας απογυμνώνει από συναίσθημα και αυτό είναι το πλέον δυσβάσταχτο για τον χαρακτήρα σας.

Υπομονή, εκλείψεις είναι, θα περάσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ο μήνας που φαίνεται ότι θα αναιρεθούν τα προγράμματα και τα οικονομικά σας σχέδια. Είναι τώρα που θα χρειαστεί η διπλωματία και η γυναικεία σας διαίσθηση καθώς χρειάζεστε ακόμα τους όποιους συμμάχους στο περιβάλλον σας.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 11 στον Λέοντα σας φέρνει αντιμέτωπη με τα πρακτικά θέματα και τις σχετικές δυσκολίες που προκύπτουν από κάποια ανεπάρκεια που σας στεναχωρεί.

Η έκλειψη Ηλίου στις 26 απαιτεί ετοιμότητα και πάλι στα οικονομικά σας καθώς τα έξοδα αυξάνονται και οι όποιοι προγραμματισμοί σας σχετικά, αποδεικνύονται ανεπαρκείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο αντισυμβατικοί και αν δηλώνετε, ο Φεβρουάριος σας αναγκάζει να παίξετε το χαρτί των άλλων και να μην επιβαρύνετε τη σχέση σας με νέες προστριβές και αντιπαραθέσεις.

Είναι προτιμότερο να μείνετε λίγο εκτός βεληνεκούς εκείνων που έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας σε θέματα που επηρεάζουν την οικογένεια και τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 11 σας θέλει να υπερασπίζεστε κεκτημένα και ανθρώπους που έχουν ειδική σχέση εξάρτησης μαζί σας.

Η ηλιακή έκλειψη στις 26 βοηθά σκέψεις και τάσεις φυγής καθώς τα συμβάντα γύρω σας, συνηγορούν στην αντίληψη ότι μόνο στον εαυτό σας μπορείτε να βασιστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θεωρείτε τις θέσεις σας ξεκάθαρες, τόσο στην εργασία, όσο και στην οικογενειακή και αισθηματική σας ζωή.

Επειδή αυτός ο μήνας όμως υποφέρει από λογικές αντιλήψεις, θα πρέπει να συνεχίσετε με επιμονή αυτό που ξεκινήσατε και αυτό που θεωρείτε πιο συμβατό με τα συμφέροντά σας.

Διαθέτετε όλη την πρακτική σκέψη για να οργανώσετε και τους άλλους καλύτερα. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 όμως, αδιαφορεί για την οργάνωση και την προετοιμασία σας και θέτει συναισθηματικά θέματα τα οποία ευχόσασταν να αποφύγετε.

Η ηλιακή έκλειψη στις 26, παρόλη την αναστάτωση δεν είναι τόσο άμεσα αρνητική για εσάς. Απλά προσέξτε λίγο τους εκνευρισμούς και τις κουβέντες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο ένας από τους δύο κρίσιμους μήνες της χρονιάς αυτής. Περιλαμβάνει δύο εκλείψεις οι οποίες επηρεάζουν άμεσα εσάς και το περιβάλλον σας και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική και ευέλικτη.

Η πρώτη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 11 στο απέναντι ζώδιο, τον Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδιά σας για σημαντικά θέματα, περιλαμβανομένου και του οικονομικού, χρειάζονται, είτε να μείνουν ακόμα μυστικά, είτε να τα επεξεργαστείτε ακόμα καλύτερα.

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα είναι ηλιακή και παρόλο που συμβαίνει στους Ιχθείς, επηρεάζει πρωτίστως εσάς, την προσωπική σας ζωή και τα αισθήματά σας προς όλους.

Βοήθεια να περιμένετε μόνο από εσάς την ίδια και δευτερευόντως από άγνωστους, τυχαίους ανθρώπους

ΙΧΘΥΣ

O μήνας αυτός φροντίστε να σας βρει με αρκετά εφόδια, εναλλακτικές λύσεις σε ότι δεν λειτουργεί σύμφωνα με τα σχέδιά σας και υπομονή.

Όσοι από εσάς έχετε γενέθλια το μήνα αυτό, φροντίστε να έχετε καλή σχέση με την πραγματικότητα, να μην αφήνετε κενά στις υποχρεώσεις σας, ούτε να είστε αναβλητικοί στην εργασία.

Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 του μήνα σας δημιουργεί εσωτερικές και συναισθηματικές συγκρούσεις, αναμοχλεύει το ανικανοποίητο αλλά δεν σας δίνει το κουράγιο να ψάξετε για κάτι άλλο.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 26 στο ζώδιό σας, θέλει να σας πει πολύ απλά, ότι δεν μπορείτε να υπεκφεύγετε άλλο, ούτε μπορείτε να περιμένετε στήριξη από το άμεσο περιβάλλον σας. Είστε μόνοι στα δύσκολα. Όπως και μόνοι θα τα καταφέρετε και πάλι!

 

Πηγή: oroskopos.gr