Αποκάλυψη – «βόμβα»: Ο Ωνάσης δεν ήθελε να παντρευτεί την Τζάκι αλλά την…

750296-onasis3423423.jpg

30-11-2016 13:02

Τη ζωή της Τζάκι Ωνάση, της αδελφής της Λι Ραντζιβίλ και της μητέρας τους Τζάνετ Λι Μπουβιέ έχει βάλει ως «στόχο» ο βιογράφος των διασημοτήτων, J. Randy Taraborrelli, προκαλώντας πονοκέφαλο στους συγγενείς της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Στόχος του βιογράφου είναι το βιβλίο του να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, αλλά σύμφωνα με το Page Six, «η Λι τάσσεται σθεναρά εναντίον του βιβλίου και έχει πει στους φίλους της να μη μιλήσουν».

Ο Taraborrelli θέλει να μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την Τζάκι, την Τζάνετ και τη Λι, τον πρώην σύντροφο της Λι, τον φωτογράφο Πίτερ Μπαρντ και τον αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Μάιερ και τους φίλους τους, όπως τον σχεδιαστή μόδας Μαρκ Τζέικομπς, τον ενδυματολόγο του Μπρόντγουεϊ, Γουίλιαμ Ίβι Λογνκ, τη σχεδιάστρια μόδας, Καρολίνα Χερέρα, τον δημοσιογράφο, Άντρε Λεόν Τάλι και τον σχεδιαστή, Ραλφ Ρούτσι.

Η Ραντζιβίλ μισεί τη σύγκριση με τη μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη αδελφή της, και όπως δήλωσε την περασμένη άνοιξη στο Vanity Fair: «Παρακαλώ, αυτό δεν είναι μία ιστορία για την αδελφή μου κι εμένα. Έχω αρρωστήσει από αυτό! Είναι σαν να είμαστε σιαμαία!».

Ο Taraborrelli, ο οποίος έχει γράψει 18 βιογραφικά βιβλία, μεταξύ των οποίων για τη Μαντόνα, τη Σερ και την Νταϊάνα Ροζ, θέλει σ’ αυτό το βιβλίο να αναφερθεί στην αντιπαλότητα που είχαν μεταξύ τους οι δύο αδελφές, οι οποίες ήταν ανταγωνιστικές ως προς την προσοχή των ανδρών, όπως του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης «καταδίωκε» την Λι μέχρι και τη δολοφονία του Τζ. Φ. Κένεντι.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας μεγιστάνας έστρεψε την προσοχή του προς την Τζάκι, την οποία και παντρεύτηκε το 1968.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr