Νέα αποκλειστική προσφορά από τα GOODY’S BURGER HOUSΕ και το COSMOTE DEALS for YOU

748530-cosmotedealsforyou_goodys.jpg

24-11-2016 13:27

Νέα μοναδικά προνόμια αποκτούν οι συνδρομητές COSMOTE με τη νέα συνεργασία του COSMOTE DEALS for YOU με τα Goody’s Burger House, τη μεγαλύτερη αλυσίδα εστίασης στην Ελλάδα.

Οι συνδρομητές σταθερής και κινητής COSMOTE μπορούν τώρα να απολαύσουν κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 2 λαχταριστά extreme burgers στην τιμή του 1[1] με το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU, σε όλα τα καταστήματα Goody’s Burger House & Goody’s, αλλά και στο σπίτι, μέσω του www.goodysdelivery.gr, της εφαρμογής Goody’s και του τηλεφωνικού αριθμού 18365.

Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικά προνόμια για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, αποδράσεις, shopping και αυτοκίνητο σε όλους τους συνδρομητές σταθερής και κινητής COSMOTE. Η συμμετοχή γίνεται απλά με αποστολή κενού SMS στο 19019[1] με μια κλήση στο 13019[2] ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU.


[1] Η προσφορά ισχύει στα συνεργαζόμενα καταστήματα και ισχύει για extreme burgers ή extreme burgers deluxe με δώρο ένα burger ίσης ή μικρότερης αξίας

[2] 0,50ευρώ/κωδικόΠΗΓΗ : Newsbomb.gr