Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση που μου έγινε»

460276-h-murtw-alikaki-mila-gia-to-thanato-tou-xatzisabba.w_l.jpg

29-11-2016 6:36

Τι ήταν εκείνο που έπεισε την Μυρτώ Αλικάκη να πει φέτος… «Ταμάμ»;

«Θεωρώ πως, αντικειμενικά, πρόκειται για μία από τις καλύτερες σειρές που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και φυσικά την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος. Και η αλήθεια είναι ότι σπανίζουν οι καλές σειρές. Οπότε… σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση που μου έγινε»

Παρακολουθούσε τον προηγούμενο κύκλο της σειράς;

«Δεν μπορώ να πω πως το παρακολουθούσα συστηματικά. Αντίθετα, τα παιδιά μου το έβλεπαν φανατικά, οπότε κάποιες φορές καθόμουν και εγώ δίπλα τους. Κάπως έτσι, είχα αρχίσει να κολλάω…»

Ενσαρκώνει έναν πολύ αγαπημένο τηλεοπτικό χαρακτήρα. Ως μανούλα, βρίσκει κοινά με την τηλεοπτική Μυρτώ;

«Καταρχήν, είναι η πρώτη φορά που παίζω ένα ρόλο που έχει το ίδιο όνομα με το δικό μου. Σίγουρα όμως -πέρα από το όνομα- βρίσκω κοινά στοιχεία με την τηλεοπτική Μυρτώ και μπορώ να πω πως την καταλαβαίνω, παρόλο που τελικά φαίνεται να έχουμε τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Το να είναι μια γυναίκα μητέρα και, παράλληλα, να μπορεί να κρατάει και τις ισορροπίες στην προσωπική της ζωή είναι κάτι που -όπως καταλαβαίνετε- αφορά και τη Μυρτώ Αλικάκη. Όπως και πολλές άλλες γυναίκες!», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr