Μοσκοβισί: «Παράθυρο» για νέα μέτρα – Να μείνει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα

749771-moskovisi.jpg

28-11-2016 22:03

Ειδήσεις|Πιέρ Μοσκοβισί: Ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων άφησε ο Επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο κ. Μοσκοβισί απάντησε με …ήξεις αφήξεις σχετικά με τη χρεία νέων μέτρων: «Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα υπάρξουν νέα μέτρα, γιατί θα ήταν σα να κάνω διαχωρισμό των θεσμών» είπε χαρακτηριστικά, ανοίγοντας …διάπλατα την πόρτα στην προοπτική …νέων βαρών στους Έλληνες φορολογούμενους.

Στις ίδιες δηλώσεις, ο Ευρωπαίος Επίτροπος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη και επίσημες επαφές στην Αθήνα σήμερα 28 Νοεμβρίου 2016, είπε ότι το ΔΝΤ πρέπει να συμμετάσχει στο τρίτο μνημόνιο: «Πρέπει να μείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, εργαζόμαστε σε πολύ καλό κλίμα για να το επιτύχουμε αυτό».

Τις δηλώσεις έκανε ο κ. Μοσκοβισί μετά τις συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος σημείωσε ότι απαιτείται μια συνολική συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις, το χρέος και την αξιολόγηση, μέχρι να κλείσει το 2016.

Ο Μοσκοβισί θέλει «ψαλίδι» στα επιδόματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε o τηλεοπτικός σταθμός Star, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, ζήτησε παρεμβάσεις στα οικογενειακά και αναπηρικά επιδόματα σε απόσπασμα του κειμένου της ομιλίας του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr