Συμβόλαιο Αγάπης: Το μυστικό της Ντεφνέ έρχεται στο φως


28-11-2016 0:15

Η Σουντέ, που ζηλεύει τη Ντεφνέ, προσπαθεί να γίνουν φίλες για να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Συμβόλαιο αγάπης.

Ο Νεμτζί από την άλλη προσεγγίζει τον Σινάν και του λέει ότι εφ’ όσον είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα δε θα πρέπει να δίνει ελπίδες στη Σουντέ. Ο Ομέρ και ο Σινάν αναζητώντας τον σχεδιαστή του παπουτσιού, που τους άρεσε, μαθαίνουν ότι θα πρέπει να συνεργαστούν και με τον Ντενίζ και αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο.

Η Σουντέ είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει το σχέδιο του παπουτσιού, που άρεσε στον Ομέρ και τον Σινάν… Η Ντεφνέ συναντάει τον Ομέρ στο σπίτι της Νεριμάν και αισθάνεται αμηχανία, καθώς δεν θέλει να αποκαλυφθεί ακόμα η σχέση τους. Κι ενώ η Ντέρια καταλαβαίνει ότι για τον Ντενίζ δεν ήταν παρά μία περιπέτεια, η Σουντέ φωτογραφίζει το τετράδιο με τα σχέδια της Ντεφνέ.

Ο Ισμαήλ συναντά τη Γιασεμίν και της λέει ότι η Ντεφνέ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στη σχέση τους. Το μυστικό της Ντεφνέ για την πώληση του σχεδίου στον Ντενίζ έρχεται στο φως. Από ποιον; Πως θα αντιδράσουν όλοι μέσα στην Pasionist και κυρίως ποια θα είναι η αντίδραση του Ομέρ;ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr