Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του μικρού αγοριού που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

749297-pagni.jpg

27-11-2016 8:15

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια του 17 μηνών αγοριού, που δέχθηκε επίθεση από σκύλο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (25/11/2016) στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το αγοράκι νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, με τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα κοντά στο ένα του μάτι.

Οι γονείς του μωρού είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του, λόγω των οιδημάτων, που έχουν προκληθεί από τα τραύματα στο μάτι του.

Την ίδια ώρα καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι γιατροί που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα τραύματα του αγοριού, κάνοντας λόγο για ελεγχόμενη κατάσταση, που δεν εμπνέει ανησυχία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Tο περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκο του Γεωργιάδη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν, για άγνωστο λόγο, ένας σκύλος από την περιοχή επιτέθηκε στο μικρό αγοράκι τραυματίζοντάς το στο πρόσωπο.

Οι γονείς αφού ξεπέρασαν το πρώτο αρχικό σοκ και με ταχύτατες κινήσεις, πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr