ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή έκρηξη στην Τουρκία – Πληροφορίες για τραυματίες

748428-facebook_ads.png

24-11-2016 8:05

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (24/11/2016) μπροστά στην είσοδο του κτηρίου του τοπικού κυβέρνητη στην πόλη Άδανα της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άτομα και να τραυματιστούν άλλα 16, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το δίκτυο DHA, η επίθεση έγινε με παγιδευμένο αυτοκίνητο στις 08:05 το πρωί.

Η έκρηξη συντάραξε το κτήριο, όπου βρίσκεται το γραφείο του κυβερνήτη. Τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν ένα όχημα να φλέγεται, στο πάρκινγκ του κτηρίου, έξω από το γραφείο του τοπικού κυβερνήτη και πυκνός μαύρος καπνός να βγαίνει από αυτό, σύμφωνα με το CNN Τurk.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση εκτιμάται ότι πραγματοποιήθηκε από μία γυναίκα, σύμφωνα με δηλώσεις του τοπικού κυβερνήτη, στο CNN Turk.

Δείτε live εικόνα από το CNN Turk

Ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Ομέρ Τσελίκ χαρακτήρισε την έκρηξη που έγινε σήμερα στα Άδανα ως «ελεεινή επίθεση», με ανάρτησή του στο Twitter, ενώ δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές, σχετικά με την αιτία που την προκάλεσε. «Καταραμένοι τρομοκράτες συνεχίζουν να επιτίθενται στο λαό μας. Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας μέχρι το τέλος», δήλωσε ο κ. Τσελίκ.

Από την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου έπιασαν φωτιά και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο πάρκινγκ.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: newsbomb.gr