ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Έλενα Παπαρίζου μιλά για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Τόνι Μαυρίδη!

resizer

23-11-2016 21:02

Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Τόνι Μαυρίδη ή την δικαστική διαμάχη τους η Έλενα Παπαρίζου μίλησε πρώτη φορά γι’ αυτό στο «Όλα Ξεκόλλα» που πήγε καλεσμένη!

«Όταν στραβώνει μία σχέση επαγγελματικά, ήρθε η ώρα να την τελειώσουμε και μετά να δούμε αν μπορούμε να είμαστε φίλοι. Μπορεί στο μέλλον να ξαναβρεθούμε επαγγελματικά», είπε, η τραγουδίστρια, όταν ο Θέμος Αναστασιάδης την ρώτησε πώς νιώθει όταν στραβώνει κάτι τόσο άσχημα.

Και συνέχισε: «επειδή, όμως, ζούμε πολύ έντονες στιγμές, αν έχει κάπου λίγο ραγίσει το γυαλί, καλύτερα να μην το χρησιμοποιείς αυτό το ποτηράκι, να το βάζεις στην άκρη. Εγώ πάντα συγχωρώ και πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους».

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα για δώδεκα χρόνια!

Όμως, αν και έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που χώρισαν και οι δυο έχουν κάνει νέα αρχή στη ζωή τους, η δικαστική τους διαμάχη παραμένει!

Το πιο πρόσφατο επεισόδιο είναι η αγωγή με την οποία ο Τόνι ζητά από την Έλενα το ποσό των 250.000 ευρώ, ως κέρδη για την περίοδο 2006 – 2011, από την εταιρεία που από κοινού είχαν συστήσει για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο δικηγόρος του μουσικού παραγωγού δήλωσε πως δεν κατέστη δυνατός ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και θα πάνε στα δικαστήρια.

Πηγή: star.gr