«Σε λίγα χρόνια θα δίνουμε δωρεάν τα εισιτήρια» – Ποια αεροπορική εταιρεία το ανακοίνωσε;

748295-dorean-eisitiria.jpg

23-11-2016 19:01

Στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, Michael O’Leary, δήλωσε ότι σε πέντε με δέκα χρόνια θα μπορούσαν να είναι δωρεάν πολλές πτήσεις της εταιρείας.

Ο O’Leary, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ανέφερε ότι στόχος είναι η εταιρεία του να μην χρεώνει τίποτα για τα εισιτήρια και έρχεται ως απόρροια εξαιρετικά καλών συμφωνιών που έχει κάνει με ευρωπαϊκά αεροδρόμια, αλλά και της πρόθεσης να καταργηθεί το τέλος που επιβάλλεται στους επιβάτες αεροπορικών πτήσεων.

«Η πρόκληση για εμάς στο μέλλον θα είναι να συνεχίσουμε να οδηγούμε σε μείωση τους ναύλους των επιβατών μας. Έχω αυτό το όραμα, ότι στα επόμενα 5 έως 10 χρόνια τα εισιτήρια σε πτήσεις της Ryanair θα είναι δωρεάν και θα κερδίζουμε χρήματα μέσω του διαμοιρασμού των εσόδων των αεροδρομίων, που θα προέρχονται από όλους τους ανθρώπους που θα μετακινούνται στα αεροδρόμια και λαμβάνοντας ένα μερίδιο στα ψώνια και τις αγορές λιανικής που θα πραγματοποιούν εκεί», εξήγησε ο επικεφαλής της μεγάλης αεροπορικής εταιρείας.

Σε δηλώσεις του σε συνέδριο της Ένωσης Διαχειριστών Αεροδρομίων στο Λονδίνο, ο O’Leary έκανε λόγο για ολοένα και περισσότερο ελκυστικές συμφωνίες που προτείνονται από ευρωπαϊκά αεροδρόμια στην εταιρεία του, οι οποίες σε συνδυασμό με τη μείωση ή την κατάργηση φόρων αεροδρομίων θα οδηγήσουν τη Ryanair να μπορεί να προσφέρει σταδιακά δωρεάν πτήσεις.

 

Πηγή: Daily MailΠΗΓΗ : Newsbomb.gr