Ο ΑΝΤ1 μεταφέρει το Lucky Room εκτός πλατό

459834-.jpg

23-11-2016 13:59

Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού Γιώργος Λιάγκας μαζί με τη Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του“Lucky Room”στο “The Mall Athens” και έπαιξαν μαζί με εκατοντάδες επισκέπτες.

Ο ANT1 προσέφερε μία ξεχωριστή, βιωματική εμπειρία στους επισκέπτες του “The Mall Athens” και τους έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τo “Lucky Room”.

Συγκεκριμένα, ο ANT1 δημιούργησε μία προσομοίωση του πλατό και του μηχανισμού του “Lucky Room”, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Έτσι, εκατοντάδες επισκέπτες του εμπορικού κέντρου είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του παιχνιδιού, απαντώντας σε μία απλή ερώτηση, και να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα.

Μέσα σ’ ένα άκρως απολαυστικό και διασκεδαστικό κλίμα ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκαν στο “The Mall Athens”. Εκεί μαζί με τους συμμετέχοντες στην ενέργεια έπαιξαν και μοιράστηκαν την αγωνία και την έντονη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, που φαίνεται να έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr