Ζωή μου: Αγωνία έξω από το χειρουργείο

457592-zoimou_logo-682x384.jpg

23-11-2016 7:38

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ζωή μου η μικρή Χριστίνα εισάγεται εσπευσμένα στο χειρουργείο, σκορπώντας μεγάλη αγωνία στην οικογένειά της.

Ευτυχώς η εγχείρηση πετυχαίνει και η ζωή της σώζεται την τελευταία στιγμή. Η Δήμητρα θυμώνει με την πρόταση γάμου του Κώστα, γιατί δεν της αρέσει η ιδέα να την παντρευτεί μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν τη Ζωή. Παράλληλα, το τεστ εγκυμοσύνης, που κάνει η Στέλλα βγαίνει αρνητικό με αποτέλεσμα να της προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση.

Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος φροντίζει τη Ναταλία, που κλείνεται στον εαυτό της, ενώ η Νίνα προσπαθεί κι αυτή να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο. Η Λένα αναγκάζεται να αλλάξει πάλι σπίτι, ενώ γράφεται σε μια σχολή, τα δίδακτρα της οποίας αναλαμβάνει να πληρώνει ο Πάνος. Την ίδια στιγμή η Μάνια προσεγγίζει τον Θέμη, με σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να πετύχουν ο καθένας τον σκοπό του. Τέλος, ο Θέμης ανακοινώνει στη Δήμητρα και τον Κώστα πως θα κάνει τεστ DNA για να αποδείξει ότι αυτός είναι ο πατέρας της Ζωής…ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...