Η Draculis στηρίζει «το Χαμόγελο του Παιδιού»!


17-11-2016 11:56

Την Tρίτη 1η Νοεμβρίου 2016 η εταιρεία DRACULIS, δώρισε ένα ηλεκτροκίνητο κάθισμα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην τελετή παράδοσης που έγινε στο Κέντρο στήριξης παιδιών με προβλήματα υγείας, παρευρέθηκαν η κ. Μαρία Δρακούλη και ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

H κ. Μαρία Δρακούλη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας κατά την τελετή παράδοσης ανέφερε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να είμαστε σήμερα εδώ μαζί σας, σ’αυτόν τον υπέροχο χώρο. Μα είναι εξίσου σημαντικό για την εταιρεία DRACULΙS, που μας δίνετε την ευκαιρία να προσφέρουμε κι εμείς κάτι, στο θαυμάσιο έργο που επιτελείτε.

Δωρίζουμε λοιπόν αυτό το ηλεκτροκίνητο κάθισμα στον οργανισμό ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” με σκοπό να φανεί χρήσιμο και θα δώσει αξιοπρεπείς λύσεις, στη μετακίνηση παιδιών με κινητικά προβλήματα. Και τέλος η εταιρεία DRACULIS, με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, σας υπόσχεται ότι θα είναι και στο μέλλον, πάντα δίπλα σας».

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την εταιρεία DRACULIS, για το ανθρώπινο πρόσωπο που επιδεικνύει στους δύσκολους για όλους καιρούς. Είναι πολύ σημαντική η συμπαράσταση από όλους τους ιδιωτικούς και κοινωνικούς φορείς και είναι εξίσου σημαντικό οι ελληνικές εταιρείες όπως η DRACULIS, να στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειές μας. Επισημαίνω ότι το συγκεκριμένο ηλεκτροκίνητο κάθισμα θα δώσει λύσεις στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, προσφέροντάς τους πρόσβαση παντού, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με αξιοπρέπεια. Κύριο μέλημά μας είναι να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία των παιδιών και εύχομαι το μέλλον να είναι καλύτερο για όλα τα παιδιά!». ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr