Πέρκα κατεψυγμένη στο φούρνο με δεντρολίβανο…από την Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

image-12816.jpg

21-11-2016 16:58

Ένα πολύ ωραίο, οικονομικό και γρήγορο φαγητό, είναι αυτό που θα φτιάξουμε τώρα…

Πριν ξεκινήσουμε ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω.

Θα χρειαστούμε ένα φιλέτο πέρκας, αλατοπίπερο, λίγο κρασί, λάδι,  θυμάρι, και κλωνάρια δεντρολίβανου.

Βγάζουμε την πέρκα από την κατάψυξη απ το βράδυ …

Διαβάστε περισσότερα στο : donna.gr

loading...