Αριστείδης Μπαλτάς: Απορώ γιατί με απομάκρυνε ο Τσίπρας

747009-cnn1.jpg

19-11-2016 12:13

Την πικρία του και την απορία του για την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς.

«Για την απομάκρυνσή μου επιτρέψτε μου μόνο να πω ότι μου έχει μείνει η απορία. Αλλά ως εκεί. Πάντως νομίζω πως δεν κατέστρεψα ούτε την Παιδεία, ούτε τον Πολιτισμό», τονίζει ο ίδιος στην εφημερίδα Τα Νέα.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχαν ενστάσεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για τη θητεία του, ο κ. Μπαλτάς σημείωσε: «Πιθανόν. Αλλά δεν μπορούσα να γνωρίζω περισσότερα» και πρόσθεσε πως δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις φήμες περί ανασχηματισμού. «Δεν μου αρέσει να περνά καν η υποψία ότι σπρώχνω προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Εκείνη την εβδομάδα είχα προγραμματίσει την παρουσία μου στην έναρξη του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και επισκέψεις σε εποπτευόμενους φορείς, πράγμα που έκανα».

Ο τέως υπουργός χαρακτήρισε εχθρική κίνηση προς τη νέα υπουργό, τις καταγγελίες του κ. Θεοδωρόπουλου για το Φεστιβάλ, καθώς και του κ. Παπαγεωργίου για το Εθνικό, την πρώτη ημέρα που αλλάζει η πολιτική ηγεσία.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr