Ιωσήφ Μαρινάκης: «Νομίζω ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μπω στο Μπρούσκο»

459044-marinakis_1.jpg

19-11-2016 0:16

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Μπρούσκο».

Είναι τυχαίο το ότι υποδύεσαι πάλι έναν Κρητικό; Υποδύθηκα ένα Κρητικό πριν από περίπου δέκα χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αυτό.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου μου είπαν ότι με είχαν σκεφτεί για την πρώτη χρονιά του Μπρούσκο, αλλά τελικά έκαναν διαφορετικές επιλογές, επειδή είχα συνδεθεί στη συνείδηση του κοινού με τον ρόλο του Γιώργη στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά». Νομίζω ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μπω στο Μπρούσκο.

Πιστεύω ότι σου ταιριάζουν αυτοί οι ρόλοι…

Αυτό πιστεύω και εγώ. Δεν θέλω, βέβαια, να βάζω «ταμπέλες» στον εαυτό μου και γι’ αυτό έκανα τελείως διαφορετικά πράγματα. Ωστό­σο θεωρώ ότι αυτοί οι ρόλοι με ιντριγκάρουν και περνάω πολύ καλά ενσαρκώνοντάς τους.

Λόγω του ότι κατάγεσαι και εσύ από την Κρήτη;

Φαντάζομαι, ναι. Λόγω DΝΑ, λόγω χαρακτήρα. Περνάω υπέροχα, όταν ενσαρκώνω τέτοιους ρόλους.

Ποιο είναι αυτό το στοιχείο των Κρητικών που βγαίνει προς τα έξω; Τι διαφορετικό πιστεύεις ότι έχουν;

Δεν θέλω να μιλάω εγώ για τους Κρητικούς. Δεν είναι ότι διαφέρουν από τους άλλους, απλώς έχουν διαφορετική αντίληψη, την οποία βλέπεις στα μάτια τους. Βλέπεις κάτι διαφορετικό. Είναι το νησί όπου φυν, η αγριάδα που έχει. Ωστόσο έχει και μία ευγένεια. Ο τόπος τους και αυτή η αντίφαση νομίζω ότι κάνουν πολύ γοητευτικό έναν Κρητικό ως προς τον χαρακτήρα.

Πηγή:mytvΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr