Θάνος Πλεύρης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Τι λένε οι γιατροί

746904-plevris.jpg

18-11-2016 20:11

Παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική – Τα σημάδια βελτίωσης που έδωσαν ελπίδα σε γιατρούς και συγγενείς

Μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δίνει για τέταρτο 24ωρο ο πρώην βουλευτής κ. Θάνος Πλεύρης.

Ο 39χρονος δικηγόρος υπέστη σηψαιμία έπειτα από επέμβαση στο πόδι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση του ασθενούς κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ τα βασικά «όπλα» του 39χρονου, η ηλικία του και ο δυνατός οργανισμός του, φαίνεται πως αρχίζουν να ενεργοποιούνται σε συνδυασμό και με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

Μηνύματα αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του 39χρονου δικηγόρου και πρώην βουλευτή, προκύπτουν από το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή (18/11).

Σε αυτό διευκρινίζεται ότι η κλινική του εικόνα παρουσιάζει βελτίωση και γίνεται γνωστό ότι οι γιατροί προχωρούν σε προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.

Τονίζεται πάντως για μια ακόμα φορά, ότι η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη παραμένει σοβαρή.

Αναλύτικότερα, το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, αναφέρει:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.

Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr