Αγνώριστη η Χίλαρι: Τι έπαθε το πρόσωπό της μετά την ήττα από τον Τραμπ; (video+pics)

746651-xilari2.jpg

17-11-2016 22:52

Το «παρών» σε φιλανθρωπικό γκαλά όπου εμφανίστηκε ωστόσο εντελώς αγνώριστη, έδωσε η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έγινε για μία ακόμη φορά κεντρικό θέμα συζήτησης και… συνωμοσιών.

Φορώντας ένα μπλε σακάκι και εμφανώς καταβεβλημένη, μίλησε για είκοσι λεπτά σε εκδήλωση του ιδρύματος (Children Defense Fund) προς τιμή των παιδιών που έχουν λάβει υποτροφίες, στην Ουάσινγκτον, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνηση και τη συναισθηματική της κατάρρευση μετά την ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές για την προεδρία των ΗΠΑ.

«Δεν σας κρύβω πως δυσκολεύτηκα πολύ να έρθω σε αυτή την εκδήλωση. Υπήρξαν στιγμές μέσα σε αυτή την εβδομάδα, στις οποίες, το μόνο που ήθελα ήταν να διαβάσω ένα καλό βιβλίο ή να παίξω με τους σκύλους μας και να μην βγω από το σπίτι ποτέ ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον, η οποία έχει σχέσεις με το ίδρυμα από την περίοδο που σπούδαζε νομικά, συμπληρώνοντας:

«Γνωρίζω ότι είστε βαθιά απογοητευμένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα. Αισθάνομαι το ίδιο κι ακόμα περισσότερο από αυτό που μπορώ να εκφράσω. Ωστόσο, όπως τόνισα την προηγούμενη εβδομάδα, η προεκλογική μας εκστρατεία δεν ήταν για ένα άτομο ή για μία προεκλογική διαδικασία. Ήταν για τη χώρα την οποία αγαπάμε, για την οικοδόμηση μιας Αμερικής που θα στηρίζεται στην ελπίδα, για μια Αμερική ενωτική και με μεγάλη καρδιά. Από την άλλη βέβαια, πρέπει να σας μάθω κάτι. Επειδή κάποια στιγμή στη ζωή σου τα πράγματα δεν πάνε καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσεις να πληρώνεις το νοίκι».

Παράλληλα, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 8η Νοεμβρίου, υπογράμμισε την ανάγκη για την επικράτηση κλίματος ενότητας στις ΗΠΑ, παρά την απογοήτευσή της, για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών.

Στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της, μετά την αναγνώριση της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ από την ίδια την προηγούμενη εβδομάδα, η Κλίντον υποστήριξε ότι πολλοί Αμερικανοί διερωτώνται για το αν η νίκη του Τραμπ θέτει σε αμφισβήτηση την εικόνα που είχαν πριν από τις εκλογές για τη χώρα.

«Η εκλογή αυτή προκάλεσε βαθιές διαιρέσεις, αλλά σας παρακαλώ ακούστε με, όταν το λέω αυτό. Κάντε το γιατί το αξίζει η Αμερική, γιατί το αξίζουν τα παιδιά μας», δήλωσε στην εκδήλωση του ιδρύματος (Children Defense Fund) προς τιμή των παιδιών που έχουν λάβει υποτροφίες, καταλήγοντας με το μήνυμα:

«Να πιστεύετε στη χώρα μας, να μάχεστε για τις αξίες μας και να μην εγκαταλείπετε ποτέ»

Οι φωτογραφίες πάντως (gallery) «μιλούν» από μόνες τους.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr