ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ: Τρέλανε τον Ομπάμα η καυτή μελαχρινή με καλλίγραμμα πόδια και ψηλες γόβες

746194-obamaaaaa

16-11-2016 17:04

Ποια ήταν η μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη με τα καλλίγραμμα πόδια και τις γόβες που τρέλανε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ομπάμα;

Ένα περίεργο περιστατικό και ρομαντικό, θα λέγαμε, έλαβε χώρα μεταξύ του προέδρου Ομπάμα και μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης η οποία βρισκόταν στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμή του Μπαράκ Ομπάμα.

O πρόεδρος Ομπάμα τρελάθηκε από την ομορφιά των κοριτσιών του Λυκείου Ελληνίδων και είναι φυσικό, αφού η κορμοστασιά των κοριτσιών αναδεικνύονταν μέσα από τις παραδοσιακές φορεσιές.

Αυτή όμως που τον εντυπωσίασε, ήταν η μυστηριώδης μελαχρινή γυναίκα που έκανε τον Μπάρακ Ομπάμα να χάσει την ψυχραιμία του.

Αυτόπτης μάρτυρας που παραβρέθηκε στο δείπνο μας έλεγε ότι το βλέμμα του Αμερικανού Προέδρου, Ομπάμα το κέρδισε μια μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη με καλογυμνασμένο κορμί.

Την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα του δείπνου το μάτι του Ομπάμα καρφώθηκε στην μια και μοναδική νεαρή κοπέλα που περίμενε στην είσοδο εξ αριστερών.

Της χαμογέλασε και ενω την προσπέρασε γύρισε το βλέμμα του δυο φορές να την κοιτάξει.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου κι ενώ ήταν αρκετά σκεφτικός, πολλές φορές κάρφωσε το βλέμμα του και φαίνεται ότι μαγεύτηκε με την απίστευτα καυτή παρουσία και ισχυρή φυσιογνωμία της νεαρής μελαχρινήςκοπέλας που πολλές φορές χρειάστηκε να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό η ίδια κι έτσι την πρόσεξε ιδιαίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Η μελαχρινή γυναίκα που μάλλον ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον των συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου, ήταν χαμογελαστή καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης, με στυλ ντυσίματος α λα Τζάκι Κένεντι το οποίο τόνιζε το αδύνατο σώμα της.

Οι ψηλές γόβες και τα καλλίγραμμα πόδια της ήταν αρκετά για να συνεπάρουν τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ομπάμα ο οποίος δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της, ενώ πολλές φορές φάνηκε να την αναζητά με το βλέμμα του στον χώρο του δείπνου.

Άλλωστε στις συζητήσεις του την ώρα του φαγητού έδινε συγχαρητήρια στην ελληνική γυναικεία ομορφιά, ενώ ζήτησε να συγχαρεί προσωπικά και τις γραμματείς του πρωθυπουργού γεγονός που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος γοητεύτηκε ιδιαιτέρως.


loading...