Επίσκεψη Ομπάμα: Συγκεντρώσεις κατά της επίσκεψης του Αμερικανού Πρόεδρου στην Αθήνα

745962-1.jpg

15-11-2016 17:49

Επίσκεψη Ομπάμα Αθήνα: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια και αντιεξουσιαστές και μέλη οργανώσεων έξω από το Πολυτεχνείο παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Αμερικανού Πρόεδρου στην Αθήνα.

Έξω από το Πολυτεχνείο έχουν ήδη συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα. Το μέτωπο της συγκέντρωσης βρίσκεται αυτή την ώρα κοντά στα Χαυτεία, ενώ οι διαδηλωτές αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με αστυνομικό φραγμό στο ύψος της οδού Αμερικής.

Στο συλλαλλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια αναμένεται να πάρει μέρος και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ ήδη από χθες, με ανακοίνωσή του ο Περισσός έχει καταγγείλει ως αυταρχική και κατάπτυστη την απαγόρευση, θυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τέτοιες απαγορεύσεις από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Οι αστυνομικοί δεν θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες στην πορεία να πλησιάσουν την περιοχή του Συντάγματος ή να πορευθούν προς την αμερικανική πρεσβεία. Όσοι το επιχειρήσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και τα μπλόκα που έχουν στήσει.

Σημειώνεται επίσης ότι πρόσκληση για συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο και στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία  κατά της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, απευθύνουν κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με κοινή ανακοίνωσή τους.

Την ανακοίνωση υπογράφουν η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Ξεκίνημα, το ΕΕΚ, η ΑΡΚ και ο σύλλογος «Γιάννης Κορδάτος».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr