Ποιες διάσημες Ελληνίδες σεφ συναντήθηκαν για πρώτη φορά;

458631-sef2.jpg

15-11-2016 15:41

Ήταν ένα βράδυ γεμάτο χαρά, εκπλήξεις αλλά και γαστρονομικές συζητήσεις, όχι τυχαία αφού οι δύο σεφ είναι τόσο καταξιωμένες όσο και αγαπητές στο ευρύ κοινό. 

Στο ολοκαίνουργιο Athens Tiare Hotel που βρίςκεται στην πλατεία Ομονοίας βρέθηκαν η Μαρία Εκμεκτσίογλου και η Ντίνα Νικολάου. Οι δύο κυρίες της τηλεόρασης εξέφρασαν το θαυμασμό αλλά και το σεβασμό στην πορεία που κάθε μία φέρει ανά το χρόνο και συνομίλησαν επί αρκετή ώρα με θέρμη εξομολογούμενες τα επόμενα σχεδιά τους. Άλλωστε και οι δύο ειναι άκρως δημιουργικές. Κατά το επόμενο  διάστημα μάλιςτα πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα βιβλία τους. Η Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει το γαστρονομικό ημερολόγιο του 2017, που τιτλοφορείται “Καθε ημέρα Ελλάδα”, ενώ η Μαρία Εκμεκτσίογλου ενα μοναδικό οδοιπορικό με χρώματα αλλά και μυρωδιές της Κωνσταντινούπολης που θα ονομαστεί  “Οι μυςτικες γωνιές της πόλης μου”.

Οι δύο κύριες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Athens Tiare Hotel από τον ιδιοκτήτη Μανώλη Πετρογιάννη, το διευθυντή Λεόντιο Ορφανό αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιάννη Βίτσα ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους σύντομα στο a la cart “Artensis” εστιατόριο του ξενοδοχείου. Παράλληλα συναντήθηκαν με την πρόξενο του Παναμά στη Φιλαδέλφια Γεωργία Αθανασοπούλου και αναφέρθηκαν στην ξεχωριστή πορεία που πάντοτε έχουν οι Έλληνες στο εξωτερικό.  Και οι δύο άλλωστε έχουν διαγράψει μία σημαντική διαδρομή στην Τουρκία και στη Γαλλία αντιστοίχωςΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr