Επίσκεψη Ομπάμα live: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί

745770-metro.jpg

15-11-2016 8:43

Ειδήσεις για την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα: Πέρα από τη στάση εργασίας που είναι προγραμματισμένη σήμερα στα ΜΜΜ, λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου στην Αθήνα, κλειστοί θα παραμείνουν κάποιοι σταθμοί του Μετρό.

Η στάση εργασίας στο Μετρό θα ολοκληρωθεί στις 10 το πρωί αλλά οι σταθμοί του «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μέγαρο Μουσικής», «Ακρόπολη» και «Συγγρού -Φιξ» θα παραμείνουν κλειστοί έως τις απογευματινές ώρες, λόγω της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα.

Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά από τους σταθμούς αυτούς αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Οι παραπάνω σταθμοί θα ανοίξουν, κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, το πρώτο δρομολόγιο από «Αγία Μαρίνα» προς Αεροδρόμιο θα αναχωρήσει στις 10:56 ενώ από Αεροδρόμιο προς Αθήνα στις 12:00.

Κανονικά θα κυκλοφορούν οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ακινητοποιημένοι είναι και οι συρμοί του τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το βράδυ.

Πιθανές τροποποιήσεις- καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών και τρόλεϊ. Αλλαγές, επίσης, θα υπάρξουν, από τις 10 πμ και ως την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου, στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου προς το αεροδρόμιο.

Τα παραπάνω μπορεί να τροποποιηθούν κατόπιν νεώτερων μέτρων της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...